Thursday, December 06, 2012

6. desember

Wow, for en julekalender jeg har. I dagens luke fant jeg nemlig ut at Månestråle har strikket til meg. Hun har strikket den veldig omtalte lua FWSS-lua. Har du ikke hørt om lua? Da er du nok litt ute;) Her kan du lese om lua. Den er tydeligvis så populær at den er utsolgt flere steder. Den minner meg veldig om luer jeg hadde en gang på åttitallet, og denne lua jeg har fått er myk, deilig og lett. Den passer perfekt også. Tror nok jeg kommer til å bruke den en del bare den verste kulda gir seg. Jeg la opp til en lue, men kom aldri lenger. Det frister ikke å strikke en lue på veldig tynne pinner i sånt pusegarn. Jeg fikk også en herlig dusjsåpe.


Wow, this is the best calendar. Today my friend had knitted a hat to me. It's not just any hat either, it's a hat that is so popular in Norway right now it's sold out pretty much everywhere. It's soft, light and real nice. I think I'm going to use it a lot when it gets over ten minus outside. 

4 comments:

Månestråle said...

Jeg håper du liker den. Hvis ikke, så kanskje lille frøkna kan bruke den. Den er strikket i minkgarn så den bør ikke klø. Andesgarnet er forresten mitt favorittgarn til store halser. Planen var egentlig denne http://www.ravelry.com/patterns/library/happy-solitude-cowl , men det rakk jeg ikke (finnes i boksen). Det har vært koselig å lage kalender til deg. Den kan nok ikke måle seg med den jeg fikk av deg, men jeg syns det er fine ting der. Takk for sist forresten. Alltid så hyggelig å treffe dere. Klem

Sommertid said...

Koselig med gaver som faller i smak da. Og selv om man selv strikker er det jo veldig kjekt med strikkede ting som andre har laget. Det syns iallefall jeg.

Ha ei koselig førjulshelg !

Ugla said...

Heldige du, for en super kalender!
Jeg er sikker på at selv med ditt tempo hadde du syntes at den var drit kjedelig å strikke.
Ha ei kjempefin helg!

Edward said...

Your site is so nice. I like your site.

knæstrømper
tennisstrømper