Monday, December 17, 2012

17. desember

Månestråle har strikket til meg. Jeg måtte bare bruke den med en gang, så jeg har allerede gått med halsen jeg fikk i dag på jobb. Den var varm og deilig. Jeg vet ikke hvilket garn som er brukt, selv om jeg har en mistanke, da. Flott farge også. Så deilig! Så utrolig flott gave! Denne kommer jeg absolutt til å bruke masse!

Månestråle have knitted to me. I just had to use it right away, so I already used it today to work. It's nice  and warm and lovely. I don't know what yarn she used, but I have my suspicion, though. So lovely! Just a great gift! I'm going to use this a lot. 

Det nærmer seg jul, og jeg tok en tur innom biblioteket. Måtte skaffe meg litt lesestoff til jula. Rasket med meg en haug med bøker, og mange jeg ikke har hørt noe om, men som bare sto der og fristet. Ferietid er lesetid.

Christmas is getting closer, and I stopped by the library today. I had to get some books for Christmas. I chose a whole lot of books, and a lot I haven't heard anything about, but they just looked tempting. Holidays are time to read. 

2 comments:

Sommertid said...

Så heldig du har vært som har fått så fin hals. Den ser deilig ut.

ja, bøker er veldig typisk ferie lektyre. Her så har jeg fortsatt en del bøker igjen å lese på lesebrettet som ble lagt inn i høstferien.

Ha ei kos førjulstid videre, ikke stresse for mye nå :)

Siddis back home said...

Flott hals du har fått, herlig å få gaver man kan bruke, kos deg med nye bøker!