Wednesday, December 28, 2011

28.desember

Tok visst en pause i går også enda det ikke var planlagt. I går ble jeg nemlig ferdig med å veie garnet mitt, og enda jeg har holdt på med garnslanking et år har visst lageret mitt ikke fått det med seg. Jeg endte opp på 45311 gram og i fjor på samme tid hadde jeg 31550 gram. Hva i alle dager skjedde? Tror rett og slett garnnøstene mine formerer seg i all hemmelighet, jeg. Nå har jeg i alle fall gått gjennom alt garnet jeg har, og det har virkelig krevd viljestyrke for ikke å starte på noen nye prosjekter akkurat nå. Har jo faktisk mye fint garn og kom på så mange fine prosjekter jeg kunne tenke meg å bruke garnet på. Får bli på nyåret, og det er jo slett ikke lenge til. Rett rundt hjørnet faktisk.

I appaearantly took a break yesterday too, even though that wasn't planned. Yesterday I finished weighing my yarn, and even though I've been on a yarn diet for a year, my stash just didn't get it. I ended up with 45311 grams and last year at this time I had 31550 gram. What happened? I think my skeins just multiply in secret. I've gone through all of my yarn, and it takes a bit of willpower not to start a new project or two or ten right away. I actually have some nice yarn in my stash, and I got several plans for it too. But in 2012 I'm going to cast on several of nice projects and that's not far away. 


Jeg hadde jo også en plan om å bli UFO-fri før 2012 og det virker som om det kan lykkes. Jeg har fått ferdig Snøkrystallgenseren min. Den er strikket på pinne 3 mm i Arwetta, mørk blå og i Wollmeise Twin Indische Rot. Ble superfornøyd med den, og den er veldig myk og god. Tror det kan bli flere gensere i Arwetta etterhvert, men ikke i 2012, for det betyr at jeg må kjøpe mer Arwetta. Sånt skal jeg ikke drive med i 2012, for jeg skal jo bruke av lageret mitt.Og det er håpløst å ta gode bilder når det er dårlig vær ute, for dagslyset er jo borte på denne tiden.

I had a plan to finish all of my UFOs before 2012, and I think I actually can succeed in that mission. I finished my Snowcrystal sweater. It's knitted on needles 3 mm in Arwetta, the blue yarn and Wollmeise Twin Indische Rot, the red yarn. I'm real pleased with it, and it's soft and nice. I think I can knit more sweaters in Arwetta, but not in 2012 of course, since I don't have enough of that yarn to knit another sweater.

3 comments:

Mona said...

Ja det er utrolig hva disse garnnøstene driver med i skuffer og skap. De har en utrolig evne til å bli flere :) Inponert ov dine flotte gensere!

Aase said...

Formerer seg? Da har jeg forklaring på hvorfor i alle dager jeg stadig får mer og mer garn.....

Elisabeth said...

Det ser ut til at du har litt stæsj :) Håper du når målene i 2012, ønsker deg i alle fall et godt strikkeår!