Saturday, December 17, 2011

17.desember

For en gave igjen! I dag fikk jeg kirsebærkonfekt. Den ser så utrolig fristende ut! Jeg har klart å holde meg fra å spise enda, for jeg lurer på om jeg ikke må vente til julaften før den åpnes ordentlig. Ja, hvis jeg klarer å holde meg så lenge da. Innmari god ser den i alle fall ut.

What a gift again! Today it's cherry chocolate. It looks so delicious! I've managed not to taste yet, and I think I'm going to wait until Christmas Eve, since they look so great. If I can keep my fingers off them for so long then.Jippiiiii!!!! Jeg er endelig ferdig med Bella's New Moon Vest. Etter at den har ligget i UFOkurven min altfor lenge, har den kommet fram i lyset og blitt strikket på i desember. Det hjelper gitt! Nå er den ferdig og det er lenge siden jeg har vært så fornøyd og stolt av et plagg. Denne skal jeg bruke, ja. Nå gjelder det å finne bluser i riktige farger. Jeg har brukt mønsterrapportene til Cambria på Ravelry, men for å finne ut antall masker og sånt, regnet jeg utfra prøvelapp og antall masker på de forskjellige mønsterrapportene. Mål er bare tatt utfra meg selv og jeg er glad det ikke må strikkes to av bolen, for jeg hadde ikke klart å huske hva jeg hadde gjort. Resultatet er jeg i alle fall veldig fornøyd med. Hele vesten er strikket med pinne 2,75 mm og 3,25 mm pinner i Wollmeise.
Juhuuu ... I'm finally done with my vest. It's been in my UFO basket way too long, but I picked it out in December and started knitting on it again. It really helps! It's now finished and ready to wear. It's been a while since I've been this satisfied and proud about a project I've finished. This one required a bit of work not just following a pattern. The fair isle pattern was drawn by Cambria on Ravelry, but how many stitches to cast on and stuff like that, I had to figure out by myself. Not used to that. But I just measured on me and I am happy I didn't have to knit to yokes. I don't really remember what I did. The vest is knitted on needles 2,75 mm and 3,25 mm and I used Wollmeise.

8 comments:

Ruth@ said...

Hei på deg...
herlig denne ble... merkelig hva som kan ligge i ufo haugen...
ønsker deg en god helg ..
klem til deg fra meg...

Marion said...

Åh den ble kjempefin! Så passet den deg perfekt! :)

lise said...

Den ble utrolig flott, så kjekt det må være å ha fått det ferdig!

Ugla said...

Lekker, lekker, lekker!!!

minon said...

For en flott vest du har strikket! Skjønner godt du er stolt av denne! 11 åringen min forelsket seg med en gang og har kjempelyst til at jeg skal strikke en sånn til henne. Vi får se på det ;)
Bra jobbet!
Ha en fin helg videre :)

Anonymous said...

fed blog. bliv fast læser på min og jeg bliver på din.
www.better-days-are-coming.blogspot.com

Unknown said...

Utrolig fin vest, og hvilken jobb det må ha vært. Ikke minst trådfesting... :-)

Vanilje said...

Måtte inn her og skryte også! Den vesten ble bare rålekker! God Jul! Og den sjokoladen hadde ikke overlevd så mange dagene hos meg ;)