Saturday, December 03, 2011

3.desember

I dag fikk jeg et hespe Abuelita og bruspulver i form av en banan. Herlig! Må surfe litt etter oppskrifter jeg kan bruke garnet på. Det var supermykt og deilig.

Today I got a skein of Abuelita and some candy! Lovely! I have to search the net for the perfect pattern. The yarn is so soft and lovely!Jeg har strikket tre luer til. Alle tre er i alpakka fra Drops, og to av dem har 30 Seconds to Mars-symbolene på seg og den siste har navnet på tulla. Dette er tre luer som var ferdig strikket i mai eller juni, men har ikke orket å sy maskesting på før nå. Det er virkelig ikke noe gøy å sy maskesting. Det hjelper i grunnen ikke at de har ligget så lenge heller. Å sy maskesting på svarte luer i det lille dagslyset vi har i desember, gjør det ikke morsommere. Nå er de uansett ferdige. Jeg har nemlig satt for meg at jeg skal gjøre ferdig alle påbegynte prosjekter før 2012. Det blir spennende å se om jeg klarer det. Den største utfordringen er egentlig ikke at det er for mange og for mye å gjøre, men at det er for mange andre prosjekter som frister å starte på i stedet for å gjøre ferdig. Samtidig hadde det vært gøy å starte 2012 med tomme pinner. Bare tenk på alle fine, flotte og spennende prosjekter jeg kan legge opp til da? Jeg er nå evig optimist og innbiller meg at jeg skal klare det.

I've knitted three more hats. All three are knitted in Alpaca from Drops, and two of the hats have 30 Seconds to Mars symbols and the third have my daughters name on it. These three hats were finished in May or June and I put them aside to do the symbols. It's no fun to sew, and it doesn't really help after so many months. The dark winters and lack of daylight and black hats is no help either. But they're finally done. I had a smart idea, I'm going to start 2012 with empty needles, which means I have to finish all prosjects before 2012. I know it's crazy and I'm not sure if I can do it, but I'm sure as hell going to give it a good try. Just think about all the fun, exciting projects I can cast on in January??? I'm born an optimist and I still think I can do it.

4 comments:

Vera said...

Koselig med gaver til seg sjøl også :) Fine luer! Helt enig! det er så vanskelig å se maskene i svart garn! men du fikk nådet til :) og det blei jo fint!

mimouna said...

Fint garn. Og sånne frukter med bruspulver er det jammen lenge siden jeg har sett. *mimre*

Maskesting på svart garn i dårlig lys er ikke gøy, du er superflink som ble ferdig med alle tre.

God helg. :)

minon said...

Kjempefine luer du har strikket! Skjønner godt du måtte mote deg opp for å sy maskestingene men det er verd arbeidet når det blir så bra resultat.

Ha en fortsatt fin helg!

reSIRIkulert said...

Knallbra gåve!
;o)