Monday, April 28, 2008

Spring equals exams

Det er lenge siden jeg har hatt eksamen på våren, men jeg husker følelsen. Sola skinner, alle sitter ute og nyter sola, har fri og all verdens av tid, mens jeg må sitte inne og lese til eksamen. Det er deprimerende! Lovte egentlig meg selv å unngå eksamen om våren, men nå er jeg her igjen! Årsaken til lite oppdateringer her for tiden er at jeg prøver å være flink og lese.

It's been a long time since I had exams during spring, but I remember the feeling. The sun is shining, everbody is outdoor enjoying the sun, they're having all the time in the world, but I'm stuck indoors studying for my exams. It's depressing! Really is! I promised myself to avoid having exams during spring, but here I go again. Anyway, the reason for a little break on my blogg is me trying to be a good girl studying.

Jeg har fått hemmelig venn pakke siden siste oppdatering. Det er en kjempeflott pakke med masse rart oppi, til og med noe som har kommet hele veien fra Beirut. Tusen, tusen takk Vibbedille for en herlig pakke. Tulla har allerede valgt en av knappene til jakka si.


I have received a secret pal gift. It's a great gift with a lot of stuff, and some of it even came all the way from Beirut. Thanks a lot, Vibbedille for a wonderful packet. My daughter wanted one of the buttons for her new jacket.Noe får jeg strikket inni mellom lesingen. Jeg prøver å montere bunadene til ungene, men har kun festet alle trådene, så det er ikke noe gøy å ta bilde av enda. Men de blir nå ferdige til 17.mai. Jeg har strikket Ballerina-jakken som Ronille har laget. Strikket i Kittens mohair! Kjapp jakke og strikke.I have to knit something during my studying. I'm trying to finish the folk suits for the kids, but have weaved in the threads, and that's no fun to take picture off yet. But they will be done by our national day 17.th of May. I have knitted this princess jacket for my daughter. Ronille made the pattern. It's knitted in Kittens mohair and it's easy and a quick knit.

12 comments:

Frk.Badegakk said...

Så nydelig ballerina jakke! Den blir sikkert godt mottatt!=D

Anonymous said...

Den jakken falt jeg pladask for. Må ut og kjøpe garn i morgen, så kan snuppa få en sån til 17. mai. Takk for masse inspirasjon og lykke til med eksamen. Jeg har hjemmeeksamen nå, så du har min fulle medfølelse.

Lise said...

Godt å høre at vi er flere som er i samme båt. *glede seg til man er helt ferdig med studiene i juni!* Mye fin inspirasjon her inne! :-)

Jane Birke Nielsen said...

Held og lykke med din eksamen.

Anlen said...

Hei, her er det jammen mykje fint! Du er produktiv! Og no må du vere flittig med lesinga ei stund til;)

Lykke til med eksamen!

Anonymous said...

Er inne på ett lite besøk. Fysøren så fin "jakke" du har strikka. Mye annet fint her også. Ha ei fin helg.

Anonymous said...

Kjempefin jakke du har laget til din datter. Har kikket på den oppskriften jeg også men har liksom ingen i riktig størrelse.

HamarJente said...

Her var det mye fint. Gleder meg til bildene av bunadene kommer! Lykke til med eksamen =)

madebyjulia said...

Kjempefin jakke :)

Strikkeglede said...

Lykke til med eksamenslesing! Skal studere igejn til høsten, og fikk nesten litt klump i magen når jeg kom på den eksamensperioden...

Så flink du er som får strikket så mye flott i tillegg!

Anonymous said...

Heisann. Må bare rette litt på deg, for det er lilleduck som har designa denne jakka og ikkje eg.
http://lilleduck.blogspot.com/
Jakka er kjempe fin, men du får linke til rette dama :) Ha en fin dag.
Klem fra Ronille

Anonymous said...

Flott jakke i nydelig farge. Takk for link til oppskrift.