Thursday, February 28, 2013

A Hazy Shade of Winter

Vinter'n er på hell, men det kommer jo alltid en flere. Akkurat nå nyter jeg at det er sol ute, at det er lyst når jeg drar på jobb og lyst når jeg drar hjem igjen. Det nærmer seg vår! Luer trengs uansett, og siden jeg meldte meg på luealongen på Uformelt.net, men ikke har strikket en lue enda, var det på høy tid å strikke et par. Dessuten er luer kjappe prosjekter, og utfordringen for februar var å gjøre ferdig prosjekter slik at man traff et Fibonacci-tall. Med disse to luene har jeg klart å få ferdig 8 prosjekter i løpet av februar og treffer et Fibonacci-tall. Den første lua er januarlua, Pigwidgeon. Den var enkel å strikke, og morsomt mønster. Brukte rester i Kos fra Tulliball, bunnfargen, og Wollmeise, lysegrønt og rød-oransje. Husker ikke lengre hva fargene til Wollmeise heter, siden jeg har klart å miste merkelappen.

The winter is almost at the end, but there's always a winter coming. Right now I enjoy the sun, the fact that it's daylight when I leave for work in the morning and when I drive home again. Spring is getting close. You always need a hat, and since I actually signed up for a hat along at Uformelt.net, but still haven't knitted one, it was about time to knit some hats. Hats are a fast project, and since the challenge for February was to finish the right number of projects according to Fibonacci, hats is a good idea. With these two hats I managed to finish 8 projects in February and that's a Fibonacci number. Yeah! The first hat is the January pattern in the hat along, Pigwidgeon. It was easy and fun to knit. I used scrap yarn from Kos, Tulliball and from Wollmeise, but i forgot the names of the colors, since I lost the label. 


Den andre hatten er februar-mønsteret, Chelsea Market Hat. Den er strikket med tykke pinner og jeg strikket den på en kveld. Fort og lett lue å strikke, og det kan nok hende at jeg strikker flere av dette mønsteret. Jeg brukte garn fra Hifa.


The second hat is the February pattern, Chelsea Market Hat. It is knitted on thick needles, and I finished in one evening. Fast and easy pattern, and I might knit more. I used Hifa for the hat. 

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sissel said...

Fine luer Amylin, og nydelig lillafarge på den nederste:)

Ugleloftet said...

Nydelige farger på den øverste!