Thursday, November 22, 2012

Mini-Dorthe

Jeg har strikket en mini-Dorthe til tulla. hun ville gjerne ha en sånn kosegenser. Denne er også strikket i Drops alpakka og Vivaldi. Genseren ble veldig lett og myk i den kombinasjonen, og tulla var veldig fornøyd med genseren. Det var i grunnen venninnene hennes også. De ønsket seg visst sånn genser de også. Jeg tviler sterkt på om det ønsket blir oppfylt. Om det blir oppfylt er det ikke jeg som er nissen, for å si det sånn. Så morsom er ikke denne genseren å strikke.

I've knitted a sweater for my daughter. It's a miniature of a sweater a lot of people knit in Norway these days. I used Drops alpaca and Vivaldi. The yarn combination is real soft and makes a fluffy sweater. My daughter was real happy with the sweater, and so were her friends. They were so happy they want one too. I don't think their wish is going to come true and if it does, it's not my doing. This sweater is not that fun to knit. 

2 comments:

nragnhild said...

Fin genser, men dørgende kjedelig å strikke! :p Skal prøve med en jakkevariant hvis jeg rekker før jul, men får se... :)

Sommertid said...

Så bra da at jenta ble fornøyd. Det er jo ikke den mest morsomme genseren å strikke. Venninnene får få sine mammaer til å strikke de også, easy peasy, sant ?

Ha ei go helg !