Wednesday, April 18, 2012

The Neverending Story of Olive

Jeg strikket jo en gang en Olive i Jaeger alpakka. Husker jeg strikket halsen tre ganger for å få den til å passe. Det jeg ikke husker, er hvor mange masker jeg endte opp med å legge opp og hvor mange masker jeg endte opp med å felle av. Ja, jeg har fått tips flere ganger av mange forskjellige om å lage prosjektside på Ravelry hvor endringer føres. Og ja, jeg venter fortsatt på at jeg skal klare å opprette en prosjektside på Ravelry før jeg er ferdig med et prosjekt. En gang må jeg vel lære, kan jeg håpe. Jeg har i alle fall startet på Olive igjen, og kom nå helt til første erme ble ferdig.


Once I knitted an Olive in Jaeger alpaca. Remember I knitted the neck three times to make it fit. What I don't remember is how many stitches I ended up casting on and how many stitches I decreased. Yes, I have received a lot of tips and advice to make a projectpage on Ravelry to write what kind of changes I do. And yes, I'm still waiting for that to happen, me creating a projectpage on Ravelry before I finish a project. One time I might do that, but so far I'm still waiting. I have started knitting Olive again, and I knitted the yoke and the first arm. 

Selv om jeg prøvde genseren flere ganger underveis og var fornøyd, prøvde jeg den en gang etter at det første ermet var ferdig og nei, jeg var ikke fornøyd. Den var fortsatt for vid. Så da var det i grunnen bare en ting å gjøre, nemlig å rekke opp hele greia igjen.

Even though I tried the sweater on several times knitting the yoke and was pleased with the way it fitted, I tried it on once with the first arm, and no, I was not pleased. It was still too big. So, here we go again. Froggint the hole sweater again. 

Nå er hele genseren i garnnøster, mens jeg motiverer meg for å starte en gang til. Jeg vil jo gjerne, for fargen jeg har valgt og garnet er jeg veldig fornøyd med, og jeg var veldig fornøyd med Olive inntil den kom ut av vaskemaskinen passende datteren på den gang 7 år.

Now the whole sweater is back in skeins, and I try to motivate myself to start yet another time. I really want to, because I love the color and the yarn I chose and I loved my last Olive until it came out of the washing machine and fitted my then 7 year old daughter.

5 comments:

Felisi said...

Så kjedelig! Jeg føler med deg, og synes du er tøff hvis du starter på igjen enda en gang!

mimouna said...

Ojda, det var ikke så gøy. Men du er flink som starter på nytt nok en gang. Og denne gangen blir det nok bra. Fine farger. :)

Marion said...

Hei!
Har tagget deg i en utfordring på bloggen min! Håper du blir med:)
http://marionlouises.blogspot.com/2012/04/11.html

Helen said...

Jeg strikkede 4 omgange mere med indtagninger i samme rytme som de første 2 indtagninger

Helen said...

Jeg strikkede 4 omgange mere med indtagninger i samme rytme som de første 2 indtagninger