Wednesday, January 19, 2011

Finally Something Actually Got Finished

Jeg har strikket masse i januar. Det er bare det at jeg har vært så utrolig flink til å starte prosjekter, men jeg har vært elendig på å gjøre noe ferdig. Jeg synes liksom jeg har strikket og strikket, men ikke hatt noe å vise for. Nå endelig har jeg klart å gjøre ferdig noe! En forumvenninne inne på Foreldreportalen.com har en kamerat som fikk tvillingjenter, og de trengte litt hjelp med klær og utstyr. Jeg tok utfordringen, for det er jo ikke akkurat sånn at jeg ikke har garn;) Nå har jeg strikket to jakker i str. 50-56 etter oppskriften Mini, og det navnet passer jo bra. Jakkene var enkle å strikke, men ikke superkjappe selv om det var små størrelser. På pinne 2,5 mm går det liksom ikke så fort allikevel. Jeg er fornøyd. Jeg har også strikket to par babybooties og to par djevelluer, men det har jeg ikke bilde av. Har brukt Fabel til alt.

I have knitted a lot in January. The thing is that I've been so good starting projects, but I've been louse finishing things. I think I've knitted and knitted nonstop but got nothing to show for it. Now I've finally finished something. A friend of friend at a forum needed some help with clothes to their newborn twin girls. I took the challenge. It's not that I didn't have enough yarn to make anything;) I knitted two jackets size 50-56 cm after the pattern Mini and the name fits. The jackets were easy to knit, but not as fast I thought at first, but I guess knitting on needles size 2,5 mm never is fast anyway. I'm happy with the resault. I'm also sending them two pair of babybooties and two pair of babyhats, but I haven't got a phot of it. I used Fabel from Drops to all of it.

Jeg har også strikket nok et par Bella's Mittens i sort Eskimo denne gangen. Kjappe og varme i kulda!

I've also knitted another pair of Bella's Mittens in black Eskimo. Fast and easy.

8 comments:

Torunn said...

Jammen har du strikket masse fint!

Moan said...

Syntes det holder å strikke sokker på pinne 2,25. Det er smått nok, og det er bare sokker!
Godt gjort å strikke jakker++!
Ha en fortsatt fin kveld!

wims said...

Kjempefin jakke og votter :O)

Wenche/chawo said...

Kjempefine jakker og flotte votter.

Fidus said...

Knallstilig jakke- og for en flott farge! nr 2,5 er tynne pinner, og det er en tålmodighetsprøve å strikke på dette.

Marihøna said...

Så flotte jakker du har strikket og Bellas er jo alltid en slager da :) Holder også på med en babyjakke på pinne 2,5 og det går ikke så veldig fort.

Ha en fin helg!

Tani said...

Så produktiv du har vært!! Kjempefine plagg du har laget altså!!! Jakken ble bare så lekker... God søndag videre!!

Pringeling said...

åååh, så flott jakke! Og bellavottene er jo bare nydelige!