Sunday, October 11, 2009

The Color Purple

Da er endelig min Elvira - all grown up ferdig. Den passer perfekt. Fargen er perfekt! Ja, jeg er superfornøyd med toppen. Garnet er Wollmeise Lavendel twin, og garnet i seg selv er nydelig, så det skulle jo ikke så mye til for å få et flott plagg i det garnet. Mønsteret Elvira er enkelt og gjør seg utrolig godt. Jeg innrømmer at det var en periode det var utrolig kjedelig å strikke, men hvor mye vokser et plagg på pinne 2,5 mm? Ikke spesielt mye når det er til en selv, men jo mer jeg strikket, jo mer gledet jeg meg til å kunne ha på meg toppen. Det får opp strikkefarten det. Wollmeise er utrolig mykt og godt garn, så dette er et potensielt yndlingsplagg. Jeg blir ikke noe mindre ivrig på Wollmeise-oppdateringer heretter. Det eneste jeg mangler er knapper. Jeg må jo finne noen perfekte knapper til toppen min. På bildene har jeg ikke sydd i noen knapper enda, men jeg har noen perlemorsknapper i, men det er ikke de knappene jeg skal ha. Så nå er det på knappejakt.
Finally my Elvira - all grown up is finished. It fits perfect! The colour is perfect! Yes, I'm superhappy with my top. The yarn is Wollmeise Lavendel twin, and the yarn itself is gorgeous, so you kind of have to screw it up really bad not to make something great out of this yarn. The pattern Elvira is easy to knit and is at the same time great. I have to admit that part of the top was a real bore to knit, but hey, how fast does a top knitted on needles 2,5 mm to oneself grow? Not that much, but as further I came, as more did I want to wear the top. That makes the speed of my needles to reach full speed. Wollmeise is a remarkeable soft yarn, and Elvira is a potential favourite top. I'm not going to be less eager on the Wollmeise updates from now on. The only thing missing is buttons. I have sewed in some buttons, but they're not the perfect buttons, so I have to go button hunting.Toppen er i en dyp og klar lillafarge, og det er vanskelig å fange fargen på bilder. Enda vanskeligere å ta ordentlige bilder av toppen en gråværsdag uten spesielt mye lys. Får ta flere bilder av toppen en solrik høstdag. Det ser også ut som om det er store fargeforskjeller, men det er ikke det.
The top is in a deep and clear purple, and it's really hard to capture the colour on pictures. Even harder to get good pictures a rainy day in the fall without a lot of daylight. I have to wait for a sunny day to get better pictures of it. It looks like big differences in the colour, but it's only the light.

16 comments:

Ida said...

Skikkelig lekker topp!

Gro @:) said...

Nydelig topp :-)

God søndag... Det som er igjen ;-)

Nena said...

Wow, så fin den ble =) Jeg er ferdig med min barnekjole, og har handlet inn garn til voksentunika, men jeg tror det blir en stund til jeg kommer igang! Ønsker deg en fin søndagskveld =)

Ninne said...

Skjønner godt det var litt langtekkelig, dette her, men alle sorger må jo væreglemt nå som du er ferdig! Toppen er kjempesøt, den har en veldig feminin og kledelig fasong også!
Kos deg med knappetur :D

Wenche/chawo said...

Har bare en ting å si nesten jeg,den var nydelig.Ikke rart du er fornøyd med den.

karna said...

Så fin den ble, fargen er lekker ,-) Godt at det ikke var så stor fargeforskjell i garnet.

Rapunsel said...

Jammen ble den nydelig!!
Slik har jeg også lyst på kjenner jeg. Nydelig fasong!!

frøken ij said...

Så flott den ble :)

Anita K said...

Ble så fin atte, jeg har jo til og med sett den live :) Takk for sist forresten, kjekt å prates :) Klemmer i fleng

Annelive said...

Bare helt utrolig nydelig! Gratulerer med et nytt flott plagg. Alle skryter at dette garnet så jeg blir mer og mer fristet til å forsøke meg...

chocolatehead said...

Så fin den er! Har litt lyst på en selv, men tror ikke fasongen kler meg helt.

SaRi said...

Very nice.

Blomsterpiken said...

Nydelig topp! Imponerende tålmodighet også...

Jeg har noe til deg i bloggen min!

Blomsterpiken said...

PS! Du må sende meg en mail med adressen din, jeg tror jeg har den på en PM på HB - og der er jeg ikke på en stund.

Petronella said...

Herlig topp i lekker farge. Den blir du nok kjempefornøyd med. Spiderman -lua ble også skikkelig tøff.

Ha en fin søndag :-)

miriam said...

nydelig farge på toppen