Thursday, August 09, 2007

Yarn shopping and rainbow shawl

Jeg har vært på Pinnsvin design i Bergen. O, for en lykke. Der var det så mye fint garn som bare ventet på et hjem. Mange inspirerende bøker og blader som så litt ensomme ut i hyllene. Jeg kunne nok fint tilbragt en hel formiddag der, tatt på garn, tittet i oppskrifter og tittet litt mer på garnet. Denne gangen hadde jeg med to barn på 2 og 5 år og mannen. Tror sistnevnte hadde mindre tålmodighet enn de førstnevnte. Det ble med tre bøker, Regia-garn og Debbie Bliss cotton angora. Jeg er nå fornøyd. Skal sette meg ned og se ordentlig på oppskriftene jeg har kjøpt, så skal jeg bestille garn på nett senere. Skulle hatt meg en dag der uten mann og barn, men lommeboka mi var nok glad for at jeg hadde med meg noen dit.
I have visited Pinnsvin design in Bergen. Oh, happy days. So much delicious, fantastic, gorgous yarn, just waiting for a new home. Many inspiring books and magazines which looked a bit lonely in the shelves. I could easily spend a day there, touched the yarn, looked at some patterns, touched some more yarn. This time I was there with my two children at 2 and 5 years old and my husband. I think the last one was less patience than the two first ones. I bought three books, Regia-yarn and Debbie Bliss cotton angora. I'm happy. I'm going to sit down in peace and quiet to look at the patterns I bought, then Im going to order yarn on internet later. Should've had a day there without husband and children, but my wallet is probably happier with my visit today than if I was there alone.
Jeg har fått strikket en del på sjalet i regnbuefarget Kauni. Tror jeg blir ferdig i morgen. Det er et veldig lettstrikket mønster og garnet er deilig. Kan hende at det blir et sjal til av dette slaget til Oktoberrosa 2007.

I have knitted a lot on my rainbow colored shawl in Kauni. I think I can finish it tomorrow. It is a very easy pattern to knit and the yarn is just great. I might do another one for the Octoberpink 2007 project.

5 comments:

Anonymous said...

Å, så masse fint du har kjøpt deg, du må kose deg med alt sammen. Det sjalet så veldig fint ut, og nydelige farger på garnet! God helg! :)

Anonymous said...

Å lese om Pinnsvin Design vekker alltid gode minner!!! Jeg er veldig glad i den butikken, både "live" og på nett! Kos deg med garn, mønster og ha ei flott helg!

Anonymous said...

Å så flott garn i flott farge.
Pinnsvin Design høres fristende ut.

frksnupp said...

Dette sjalet var kjempefint! Gøy å se at du også er med på OktoberRosa. Jeg holder på med votter, planlegger et par sokker også...ha en finfin dag =)

Anonymous said...

Så lekkert garn!!! Sjalet blir rimelig bedårende det også :D