Wednesday, August 08, 2007

October is pink this year

Jeg har ikke fått sendt mail og meldt meg på Oktoberrosa 2007 enda, men jeg har strikket ferdig mitt bidrag. Har strikket en hals i alpakka med glassperler på. Mangler kun knapp, men den skal jeg til Bergen sentrum i morgen og kjøpe. Får jeg tid inni mellom sokker, ullbukser og ullgensere som skal være ferdige til vinteren, så strikker jeg et sjal også. I haven't mailed and signed up for Octoberpink 2007, an action to help research on breast cancer, but I have knitted my contribution already. Octoberpink 2007 is a bnch of ladies making things to put out on sale on QXL, the Norwegian version of e-bay, and the money raised is given to research on breast cancer. This is a good way to support it, by knitting and selling. I have knitted this beaded "neck". I miss a button, but I have to go to Bergen city tomorrow, so I buy it then.

Flower Basket Shawl er ferdig. Det ble stort og fint, dessuten er Kauni-garnet mykt og godt. Dette sjalet er en julegave til venninna mi. Skal ta det med hjem og blokke det hjemme.

Flower Basket Shawl is finished. It is large and nice, and the Kauni-yarn is soft and great. This shawl is a Christmas present for my friend. I'll take it home and block it there.

5 comments:

Brit-Elin said...

kjempefin hals du har strikket :) fbs du har strikket kommer sikkert venninna di til å bli glad for :) ha en riktig fin dag!

Anonymous said...

Stilig hals og sjal! Morbærsilka har jeg kjøpt på Tjorven på Marjorstua, det er 600m/100g, koster myyyye, 240,-. Men du har jo fått forsikring, hehe

merete said...

Nydelig hals, - blir fint å ha dem med på auksjonen!
Ha en fin dag!

merete said...

...menten "den", ikke "dem"... beklager tastaturtreffet ;-)

Anonymous said...

Hihi, nå skjønner jeg hvorfor de må blokkes ja;-) har ikke laget sånn selv så bra å se det sånn, er redd jeg ville blitt engstelig for at det ikke skulle bli rett på langsida...

Men de blir jo fine da når de er blokket så nå vet jeg litt mer:-) takker!