Saturday, October 28, 2006

Snart jul

Jeg oppdaget plutselig at det ikke er lenge igjen til jul. Alle mine planer om å være tidlig ute med julegaver, kunne lene meg tilbake og nyte førjulstida mens andre stresset rundt, ja, de er avlyst. Nå blir nok jeg en av dem som må stresse rundt i førjulstida. Har kun handlet inn en julegave, ferdig med tre andre, men mine planer må ha litt lengre tid enn dette. Snakk om å ha planene og listene i orden, men jeg glemte visst å planlegge nok tid til å rekke alt. Må skrive en liste slik at jeg husker det til neste år ;)

Midt opp i mitt mas om at det snart er jul, dumpet det ned en pakke til meg. Alltid glad i pakker og spesielt når de er så fine som denne. Har ikke klart å finne ut hvem som har sendt den, men må nok tilbringe litt mer tid på http://www.dinhobby.no

Jeg har også vært en tur innom Nøstebarn i dag. Handlet litt garn der også. Ser at jeg klarte å sette alle nøstene på hodet, ja, ja. Bildet er riktig vei, men nøstene står opp ned. Ikke for at det spiller noen stor rolle.

I siste liten fikk jeg gjort ferdig disse babysokkene og babykysa. De var gave til en ansatt i bhg til tulla og lillegutt. Hun venter en liten jente i desember, og istedenfor julegave til henne, får hun dette settet til jenta si. Ble ferdig torsdag kl.24. og hun hadde siste dag fredagen.

No comments: