Wednesday, August 10, 2011

Wedding Babette


Det har vært en del å holde på med i det siste. Jeg meldte meg jo så optimistisk på DUFA på Uformelt. DUFA betyr De Uformelles FullføringsAlong, noe som innebærer å gjøre ferdig flest mulig påbegynte prosjekter. Et av mine påbegynte prosjekter med en frist var Babette. Det skal nemlig gis bort i bryllupsgave og bør jo være ferdig før det skal pakkes inn;) Hektisk på slutten som vanlig, ja. Jeg startet jo i januar og mente jeg hadde god tid, men det er vel i det siste mesteparten av jobben har blitt gjort! Nå mangler jeg kun å hekle en lang luftmaskerekke for å skrive navnene til brudeparet! Må også vaske og blokke det. Dette hjelper både på fullføringsalongen og ikke minst Ingen Bønn-alongen hvor det er om å gjøre og minke garnlageret. Gjorde et kraftig innhugg dette teppet her. Fint ble det og varmt er det, så nå er det bare å pakke det inn.

I've had a lot to do lately. In a weak moment I signed up to finish WIPs on a forum. One of my WIPs was Babette. I had a deadline on it too, since it's supposed to be a wedding gift. I started in January, but did most of the work these last weeks. I only have to make the couple's name on the blanket before I giftwrap it. And of course I have to wash it and block it..

8 comments:

lise said...

Wow, vakkert, vakkert, vakkert!

Fantastisk flott gave. Også så stort...

Jeg begynte på mitt for lenge siden, sånn drøyt tre år. I går fant jeg frem de skarve lappene jeg har heklet, så kanskje jeg klarer noen til..? Veldig inspirerende å se ditt, i alle fall.

Ha en fin på-tampen-av-ferien!

Iryl said...

For et flott teppe, og et ordentlig tålmodighetsarbeid!

Ugla said...

Jeg vil nesten kalle dette ferdig i god tid.
Det ble kjempefint.

Inger said...

Fy søren, for et flott teppe!!!
Og for en fantastisk flott gave!
Du er flink :)

skb said...

Eg hadde gifta meg på flekken om eg hadde visst at nokon ville lage eit slikt teppe i gåve :)

Blomstermamma said...

Så utrolig lekkert! Og for en jobb.

jannelea said...

Flott teppe! Og suveren gave, jeg har gitt bort en egen variasjon over Babette jeg også, men det var mye mindre enn ditt og jeg ser hvor mye som ligger i dette. Håper mottageren vet å sette pris på kunst(hånt)verket!

Petronella said...

Skikkelig flott =)