Sunday, October 10, 2010

Something Purple and Something Blue

Nok en Elvira. Denne er strikket i Austermann Step på pinne 2,5 mm og 3 mm. Størrelsen er 8 år, men den er strikket 15 cm lengre enn oppskriften sa, så det er nok mer en kjole enn en tunika. Det blir nok en stund til jeg strikker en Elvira til, og det er ikke noe galt med mønsteret. Det er bare litt kjedelig å strikke så mange av dem.

Another Elvira! This one is knitted in Austermann Step on needles 2,5 mm and 3 mm. The size is 8 years old, but I knitted mine 15 cm longer than the pattern called for. It's more a dress than a tunic. It's going to be a while before I start on another one of these, and it's not the pattern or the outcome. It's just boring to knit this many of them.


Denne lua er veldig populær for tida. Det er Mirrevirre som har designet den, og mønsteret er gratis. Hun kaller lua for Stafflua. Jeg har strikket og heklet min versjon i Fin fra Du store alpakka. Den er veldig fin på, men hadde ingen modell for hånden. Min versjon er en veldig baggy versjon.

This hat is very popular right now. Mirrevirre designed the hat, and the pattern is free. She calls it the Staff hat. I've knitted and crocheted my version in Fin from DSA. It's great on, but I had no modells to try it on. My version is a really baggy one.

12 comments:

Sisselshverdag said...

Nydeli kjole og flott lue, lurer på om ikke jeg skal lage ei sånn lue også ;D Kjoler blir det ikke strikka så mange av her for det er lite jenter i familie og vennekrets, desverre ,, kanskje jeg får bestilling på en engang...
Ha en superfin søndag, reiser snart på jobb jeg :D

Unknown said...

Nydelig kjole og lue! Har vært å sett på den oppskriften på luen flere ganger men kommer hvist ikke i gang med den.
Håper du har en fin søndag.
Silje

XHantippe said...

Den Elviraen er bare nydelig! Og for en lekker farge du har brukt!

Unknown said...

nydelig farge på elviraen,og kjolen er veldig lekker :-)

månestråle said...

Ferdig!!! Dønn imponert.
Tusen takk for i går. Kjempe hyggelig:-)

LilleAsk said...

Nydelig kjole og lue. Lekre farger du har valgt.
Ha en fin søndag.

gyldenkron said...

Elviraen ble jo aldeles nydelig. Herlig farge. Ser at den lua er i skuddet for tida. Ikke så rart, den er jo så flott

Husmorspira said...

Dette er første gangen jeg har sett Stafflua ed blomst på, var stilig!
-og Still Light'en din var knall! Har ikke helt sett hvorfor så mange strikker på nettopp den, -men nu gikk lyset opp for meg også:) Kjempeflott!

Hanne said...

For en utrolig nydelig Elvira, digger fargen :D

KRØLLEMIKKEL said...

Så flott kjole.
Ha en krestiv uke

Jane said...

Hei Amylin, og takk for i går. Veldig hyggelig å endelig hilse på deg... Jeg måtte ile inn på bloggen din for å se om jeg fant den flotte lua di her... Fikk den ikke ut av hodet etter å ha sett den i går, og jammen lå all info jeg trengte her. Tror jammen jeg må herme :D
Nydelig kjole også, jeg har og strikket ett par av de, og de er morsomme til ett visst punkt :D

Strikkelena said...

Så pen Elvira, og veldig søt lue :-)