Thursday, September 16, 2010

I'm DazzledMeldte meg på hemmelig venn på Uformelt, og det angrer jeg virkelig ikke. Fikk en av de flottestse pakkene ever. Tatt ordentlig på kornet, gitt. LiseN har sydd veske til meg med sitater fra Twilight på den ene siden og bildet av selveste Edward Cullen på den andre siden. Snakk om knallgave! Tusen, tusen takk!

I've got the bestest secret swap partner ever. She made me a hand bag with Edward Cullen on one side and quotes from Twilight on the other side. Just how great is that? Love the bag! LiseN makes a lot of great stuff, take a look in her blog. Thank you so much for the greatest gift!


Jeg har nå også klart å få ferdig Blueberry Waffle-sokkene til mannen. Startet på de i sommerferien, men de ble lagt til side for alle andre prosjekter. Nå er de endelig ferdige og i tide til sokkesesongen også. Strikket i Opal på pinne 2,5 mm, str.41.

I've managed to finish the Blueberry Waffle-socks for my husband. I started knitting the socks during my summer vacation, but they were put aside so I could knit other projects. Now they're finally done and in time for the sock season as well. Knitted in Opal on page 2,5 mm in size 41.

9 comments:

Sisselshverdag said...

Wow, for en flott gave, denne var skikkelig gjennomtenkt :D
Er det ikke deilig når en blir ferdig med sånne kjedelige sokker som blir ferdige, lagt opp til et par i dag, håper de blir ferdige før jeg begynner på noe nytt.....

Ha en koselig torsdagskveld :D

Moan said...

Perfekt gave til deg!
Og perfekt gave til mannen!

lise said...

Jeg er så glad for at du likte vesken!

Herlige sokker, jeg tror min mann drømmer om at jeg skal få fingen ut og gjøre ferdig de jeg startet på til ham i vinter..

Lisbeth said...

Wow for en lekker veske! Så midt i blinken for deg!

Lekre sokker også.

Siw Midtgård said...

Det var jo virkelig den perfekte gave til deg - utrolig omtenksomt og hyggelig av avsender!

Felisi said...

Der var du heldig med hemmelig venn, Lise er superflink!
Herlig veske, og fine sokker også. Holder på med vaffelsokker jeg også, men det er litt mer overkommelig i str 33 ;)

Pringeling said...

Så heldig du var som fikk en så flott gave!

Sokkene var kjempeflotte, og jeg fortsetter stadig å beundre dere som har tålmodighet til å strikke herresokker på pinnenr 3 og mindre...!

EllenSand said...

Heisann Amylin. Du har vunnet Giborten min :)

nragnhild said...

Så fantastisk en veske!!!