Tuesday, January 04, 2011

How Long Before Mars?

Den kuleste lua jeg har strikket, tror jeg! Lua er ordentlig baggy og er strikket i alpakka fra Drops! Den er myk og god, men det kuleste er motivet, synes jeg. Det er de fire symbolene til bandet 30 Seconds to Mars, og et av mine favorittband! Ikke rart jeg synes lua er kul, kanskje?! Julegavestrikkinga var ferdig, så da var det på tide å strikke noe til meg selv. Kan hende det blir flere ting til meg med disse symbolene på. Planen var egentlig å brodere en trident også, men fant ut at det holdt med symbolene. Kanskje jeg strikker en lue til med trident på?

The coolest hat I've ever knitted, I think. The hat is really baggy, and is knitted in alpaca from Drops. It's so soft and nice, and with the coolest motif ever, I think. I made the hat with the fours symbols the band 30 Seconds to Mars use, and that is one of my favorite bands. No wonder I think the hat is the coolest ever? I might knit another hat with a trident on.

11 comments:

Unknown said...

Så stilig lue!

Lunamon said...

Tøff hue. Har de tegnene betydning? Kjenner ikke til bandet, derfor spør jeg...
Ha ei flott uke videre.

amylin said...

Lunamon, bandet vil ikke ut med hva det betyr, men fansen tror at det første tegnet er to tre-tall, siden det er tre medlemmer i bandet. Det andre symbolet er for Mars, det tredje symbolet er tallet tre igjen som kan være både 30 og bandmedlemmene. Det siste symbolet er tiden, altså tilsammen så er det 30 Seconds to Mars igjen, altså.

Ina said...

Super lue! Herlig når den er såpass baggy -og med symbolikk også da... tøft ;)

Wenche/chawo said...

Herlig lue

Moan said...

Stilig!!
Ja, godt nytt år!

Hedvig said...

Ja, lua var megakul! :)

nragnhild said...

Kul lue!
Deilig å strikke noe til seg sjøl etter alle julegavene :)

Guro said...

Den ble kul!
Godt nyttår! :D

mimouna said...

Artig lue. :o)

Elin said...

Kul lue! Den så deilig ut. Ha en flott januaruke:-)