Sunday, June 10, 2007

Hot in the city, hot in the city tonight

Sommeren har kommet for fullt. Det har vært over 30 grader i skyggen i helga. Varmt for små og store. Jeg blir litt sløv og slapp av så varmt vær, men noe strikking har det blitt. Har tovet strikkekurven min, men den må nok i maskinen en gang til. Den er ikke særlig stiv og står ikke oppe av seg selv. Fornøyd med fargene, men de sterke fargene kommer ikke like godt fram på bildet.
The summer has arrived. It's been over 30 celsius in the shadow this weekend. That's hot for both kids and adults. I get lazy and a bit distracted in this kind of heat, but some knitting have I done. I have felted my knitting basket from the Yarn mystery. The picture does the bright color no justice. I have to felt it another time because it's not stiff enough. The basket can't stand on it's own and that's not a good thing.
Jeg har startet på to Jan, men ingen er helt ferdige enda. Manglet garn, for tulla ville ikke ha tunika men kjoler. Nå nærmer jeg meg ferdig med begge. Hun er mest fornøyd med den rosa og hvite, selvfølgelig.

I have started on two Jans. Nearly done with both of them. I could have been done with them if my daughter had not decided that she wanted a dress instead of a tunica. But I hope I'll finish them today or tomorrow.

3 comments:

Anonymous said...

Heisann, i varmen.... så mye fint du har laget siden jeg var innom deg sist... jeg skal også til med en slik Jan, synes de er så utrolig flotte...

Og du hadde valgt nydelige farger til den kurven din... likte den godt jeg :o)

Hmm, jovist ble jeg solbrent hi hi men nå ( etter tre dager )er jeg nede på "normalen" igjen og fra nå av , ja da bruker jeg solkrem MED FAKTOR... *fnise*

sender en stor klem til deg og dine... :o)

Anonymous said...

Så flotte Jan's du holder på med *nikke* Og nydelige farger til garnkurven..
Litt kjøligere ble det her hos oss på Vestlandet...nå i natt
Mye fint her hos deg...
Takk for meg :)

Anonymous said...

Ser du har det like varmt som her ja.
Man smelter vekk i denne varmen.
Og da er det deilig og snike seg i kjelleren og avkjøle seg litt.

Nydelig stikkekurven din ble.
Helt herlige farger.
Ser du holder på med 2 flotte Jan og helig farge på den nederste.