Sunday, June 24, 2007

Too much rain = a shitload in our basement

Vi har nok en gang hatt oversvømmelse i kjelleren. Sure greier og utrolig bittert. Møblene er ødelagt, klær ødelagt, tv, dvdspiller, cd'r og ikke minst to kasser med dyrt garn er ødelagt, blant annet Norogarn og Kid Silk Haze.


Once again our basement is flooded. Furniture, tv, dvdplayer, clothes and cd's are ruined. And a lot of my yarn stash is ruined. Angry, frustrated and not the start on my summer vacation I hoped for.

9 comments:

Anonymous said...

Uff, dette var noe dritt... :-( Får håpe forsikring og sånn går i orden - fort!

God ferie!

Anonymous said...

detta var ikke bra ,håper det ordner seg.vi hadde vannlekasje i kjelleren for et par uker siden og forsikrings selskapet ordnet med alt. lykke til.
klems fra bentesin

Anonymous said...

Så trist dette var!!

Marianne said...

Neiognei??!?! Vannet må jo ha stått skikkelig høyt også. Håper dere får dette dekt på forsikringen og vel så det.

(også Noro-garnet da... sukk...)

Anonymous said...

Huffamei, jeg synes det er så leit! Til og med mannen utrykte sin medfølelse. Får håpe forsikringsfolka ikke er idioter!

Anonymous said...

Uff og uff. Dette var skikkelig leit. Håper du får berget noe av det og at forsikringen kommer snart så du får kjøpt igjen alt det fine garnet du har fått ødelagt. Tross alt kaoset i kjelleren , jeg ønsker deg en fin uke :)

Frida said...

Uffff...dette var bestemt ikki sjovt, nej :(

Anonymous said...

Må si som de andre her; nei og nei dette var leit. Håper dere får dekt det på forsikringen. Er så kjedelig å oppleve noe slikt.
Lykke til og ha ei fin uke.
Klæmz

Anonymous said...

Å - stakkars deg! Godt å vite at du får igjen på forsikringen da :)