Friday, December 17, 2010

One Week?

Seriøst? Kun en uke til julaften? Hjelp, jeg har tusen ting jeg skal gjøre, men det blir vel jul om jeg ikke rekker absolutt alt allikevel. Jeg har i alle fall fått ferdig nok en julegave, et par sokker i garnet Admiral Degrade, str.41 på pinne 2,5 mm.

Seriously? Only week before Christmas? I have a lot of things to do before that, but I guess Christmas comes no matter what. I've finished another Christmas present, a pair of socks knitted in Admiral Degrade, size 41 on needles 2,5 mm.

Jeg fikk håndkrem i kalenderen min i dag. Det passet bare helt perfekt, siden min håndkrem omtrent er tom. Jeg er avhengig av håndkrem vinterstid og har alltid en i veska, en hjemme og en på jobb.

2 comments:

Rigmor said...

ja en uke, panikken har ikke slått inn for fullt, men regner med den kommer.. snart. herlig enkle fine sokker! Og håndkrem er ett must. Så slipper man sprukne vonde strikke hender! ha en flott helg!

Ugla said...

Ei uke!
God tid....
Ellers synes jeg det er like moro å følge med på din kalender, jeg husker jo ikke hva jeg pakka inn når, bortsett fra julaften, den husker jeg :-)