Wednesday, December 01, 2010

1st of DecemberDet er ikke få gaver som som skal opp på to julekalendere. Jeg synes egentlig gavene øker i størrelse fra år til år, men det er sikkert bare innbilning. Sånn ser det ut i stua vår for øyeblikket.
It's a lot of gifts on two calendars for the kids, 48 together to be exact. I think the gifts get bigger every year, even though it's probably just my imagination.


Jeg har også fått julekalender i år. Hobbyugla er min snille kalendervenn. Alle gavene ligger i julekurven min. Kjempeflott, og jeg gleder meg til å åpne gavene.


I've got a calendar this year as well. Hobbyugla is my nice calendar friend. All of the gifts are in my Christmas basket. Great, I can hardly wait to open them.Den første gaven inneholdt flotte øredobber. Passet i grunnen kjempegodt, siden jeg har klippet håret mitt kort. Det er kult med litt store øredobber med kort hår, synes jeg. Tusen takk, for kule øredobber.
The first gift was ear rings. A great gift since I recently cut my hair short. I think it's so cool with short hair and big ear rings. Thanks!Jeg strikker litt også. De to prosjektene jeg holder på med for øyeblikket er Eclipse-sokker og 198 yards of Heaven.
At the moment I'm knitting a pair of Eclipse socks and 198 yards of Heaven.

9 comments:

Kerstin said...

Kjempeflott gave du også fikk. Enig med at det er stilig med store øredobber og kort hår :).
Nydelige ting du strikker på.
Kan tenke meg ungene var glad når de så kalenderne sine :)
Kerstin

Inger said...

Herlige julekalendere og jeg er helt enig med deg i at de øker i størrelse fra år til år...

Heldiggrisen deg som også har fått julekalender. Nå angrer jeg bittert på at jeg ikke meldte meg på i år.

Ønsker deg en koselig adventstid!

Klem

månestråle said...

Søte du:-). Tusen takk for en kjempefin kalender. Jeg har åpnet den første i dag, og boksen er kjempe fin.
Dette blir en morsom desember:-)
Klem.

Laila said...

Så stilige øredobber du har fått i kalenderen din :-)

Fru Keilegavlen said...

WOW!! Store adventskalendarar!! Koseleg adventskalendar du har fått og flotte øyredobbar. Flotte ting du held på å strikke. Det sjalet har eg strikka ein del av og. Blir så flott og er så kjapt å strikke.

elin65 said...

Mye fint i bloggen din. Den fotballua var et godt gavetips til de som er hekta på fotball.

LilleAsk said...

Jeg er sikker på at pakkene bare blir større og større fra år til år jeg også.
Fine øredobber du fikk i kalenderen din i dag.

Fidus said...

Jeg var sent ute med å pakke kalendergavene til ungene i år- resultatet er at jeg kjøpte en kalender til hver + at de har den hjemmelagde. Det hadde jo vært krise dersom det ikke hadde vært kalender på morgenen. Det å være mamma er en risikosport til tider, men man lærer å ta sine forholdsregler...
Ha en knallfin førjulstid!

Ane said...

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Så fin blogg du har. Her skal jeg jammen følge med videre. :) Så fine øredobber! Sånne vil jeg ha også. ;)