Monday, January 29, 2007

Har handlet litt ...

I dag gikk jeg på posten for å hente garn jeg har bestilt fra Sparkjøp. Må nevne at det var tilbud og at jeg har en plan for det meste av garnet. Å, blås i det. Jeg har handlet masse garn og ønsker meg masse tid til å strikke.

Alt det brune Safirgarnet skal jeg bruke til Great American Aran Afghan. Det blir nok et langtidsprosjekt. Skal strikke litt av gangen ved siden av andre prosjekter jeg har på pinnene. Blir uansett spennende å begynne på den første lappen. Det ser ut som et morsomt teppe å strikke.

Har strikket et par pulsvarmere. De er til Pulsvarmeralongen på dinhobby.no, men jeg skal gi de bort i julegave, så de er også til Julegavealongen 2007 på hobbyforum.no. Lette å strikke, så det kan nok hende at jeg strikker flere til julegaver.Ellers har jeg brukt helgen til å strikke to par votter til. Det paret jeg strikket og har lagt ut bilde av, ble for små. Måtte strikke et par til, men de ble for store. Så da strikket jeg et par til, og de vet jeg ikke helt om er passe. Har uansett funnet ut at om de ikke passer, så lar jeg det oppdraget passsere. Orker virkelig ikke å strikke nok et par votter av samme slaget. Det er bare å fastslå at toving ikke er helt for meg, i alle fall ikke uten oppskrift å følge.

De rosa Opal-sokkene til tulla har også blitt ferdige. Har ikke fått tatt bilde av dem enda, for tulla tok dem med seg til bhg.

4 comments:

yingleping said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Heisann, du verden så mye du handlet da.. ... jeg og vil ha... men det er vel like godt egentlig at vi ikke har sparkjøp her.. mannen hadde vel dånet rett som det var , ja av rekningene *fnis*

Likte godt de pulsvantene dine, nydelig mønster på dem...
synd ikke jeg skal få julegave av deg da *blunke-blunke*

Marianne said...

Hei Snuppa,

lurer på om du kan strikke dette skjerfet med Noro-garnet ditt?
http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTargosy.html

Det tar 2 nøster noro-garn i en noe tynnere type, men med 3 nøster av det tykke burde det jo være håp. eller du kan gå ned en "firkant" i bredden :)

Anonymous said...

Blir sikkert veldig fint med GAA i brunt!