Thursday, January 25, 2007

Kalde vinterdager

Nå har vinteren endelig kommet, og med den kulda. Flott med vinter, men 20 minusgrader er i meste laget, synes jeg. Har nå kost meg i sofa'n med strikketøyet og fyr i peisen.

Jeg har gjort ferdig stjernehalsen fra oppskrift og garn jeg fikk av min hobbyvenn. Lillegutt har allerede brukt den flere ganger nå. Tulla hadde også lyst på en. Den er strikket ferdig, men jeg lovte å brodere en rød blomst på den, så det kommer i kveld.
Jeg har også strikket min første klut. Fikk garn og oppskrift av min hobbyvenn. Den ble veldig fin, men har ikke fått brukt den enda. Kommer nok til å strikke flere kluter. Tror jeg kaller denne kluten for julegave, så har jeg en julegave til Julegavealongen 2007 også.


Siden det ble bråkaldt ute, hadde lillegutt behov for et par ullsokker. Strikket disse i Opal-garn. Tulla ville selvfølgelig ha et par også. Så nå holder jeg på med et par sokker til henne i Opal også.4 comments:

Anonymous said...

Heisann og takk for koselig kommentar i bloggen min. Hodeskallelue finner du her:
http://www.helloyarn.com/wecallthempirates.htm
mvh Tone M

Anonymous said...

De halsene der var flotte, amylin!
Jeg ønsker nok en gang at jeg var like kjapp å strikke som deg. Du er utrolig flink. :)
Kos og klem

Anonymous said...

Så masse fint du har strikket. Masse lekre farger også. Ha ei god uke :) :)

Jo said...

I couldn't get Google Language tools to translate this page for me... Are the star-shaped knitted items neckwarmers? If so, where is the pattern from?