Wednesday, December 02, 2009

Santa Claus Came Early This Year

Jeg har vært på posten og hentet hele 6 pakker, alle hvite konvolutter fra Tyskland. Jada, jeg har fikk med meg en oppdatering på Wollmeise og gikk vel litt amok der. Her er den nyankomne samlingen med meiser. Ikke alt er mine typiske farger, men jeg har prøvd farger sammen og funnet flere forskjellige fargealternativer til genser til minsten. Tenk, jeg har nok meiser til at jeg vurderer genser til andre enn meg. Tror nok jeg skal stå over flere oppdateringer på denne siden av jul. Nå skal jeg se framover til alle julegavene er ferdige og jeg kan begynne på Wollmeise-prosjekter.I've been at the post office and picked up 6 packets, all of them white envelopes from German. O yeah, I actually hung around for a Wollmeise update and I pretty much grabbed everything I could while it ws going on. Here is my new collection of Wollmeise skeins. Not all of them are my typical colors, but I've been playing around with different color combinations and I found several combinations I consider to use for a sweater for my little son. Lokk at that, I actually have so many skeins of Wollmeise that I consider knitting something for somebody else than myself. Well, I think I'm going to pass updates until after Christmas. Now I'm going to concentrate on getting the Christmas presents done before I can start on a Wollmeise project.


Nok et par med enkle sokker i glattstrikk. Disse er strikket i Opal på pinne 2,5 mm og størrelse 38. Mitt par nummer 25.
Another pair of simple socks in stockinette stitch. These are knitted in Opal on needles 2,5 mm, size 38. My pair number 25.

I kalenderen min denne gangen fikk jeg et julerødt nøste med Mor Aase. Jeg har allerede planer for dette garnet. Noe julete og rødt, tenker jeg.

8 comments:

sipusa said...

Lekkert!! Jeg mener, gå på posten og bli møtt av et slikt syn når man åpner pakken, det må være noe i nærheten av salighet;-D

Sokkene er fine også, og julerødt garn, ja det roper på juleprosjekt det er klart:-)

Mmmarianne said...

Åh....................................................................................... (er nemlig ikke helt wm-jomfru lengre, har fått kjøpt et seneppsfarget nøste, som jeg forkjeler og gleder meg til å bruke!)

Tess said...

Det var en flott meisesamling! Jeg må vel prøve meg på en oppdatering jeg også så jeg får testa ut garnet!
God adventstid!

Anlen said...

Å, for ei glede:) Det er vel ikkje meir å håpe på frå julenissen, for du har vel ikkje bestilt spesialbehandling? Hmmmm....

Kjekt med så mange meiser, det forstår til og med eg;)

Arielle said...

For et herlig syn med så mange flotte farger i meiser.
Flott pakke du har skaffet deg litt må man unne seg selv i disse førjulstider.
Du har jo og fått flotte adventsgaver.

Margrethe said...

Hjem til jul skal man ja. Jeg må jo kose med Julie før hun blir for stor. Det er bare tjue dager til hjemreise nå, men nok som skal gjøres til at det føles som en evighet.

Meisene dine var fine, særlig de sjøgrønne.

Brit Strikkenerd said...

Wow for en hærlighet samlet på en gang!!Nesten som du kan bade i meisegarnet!! Sikle sikle av misunnelse!!
Ønsker deg en god førjulstid med lengting etter meisegarnstrikking og åpning av julegavekalender:)

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon