Sunday, December 06, 2009

Bella's Mittens

Det første paret med Bella's Mittens er klare. De er strikket i Alaska fra Garnstudio. Mønsteret er lett og vottene er morsomme å strikke. Det eneste som tar tid, er å holde greie på hvilken omgang man er på, siden oppskriften er skrevet omgang for omgang. Skal strikke to par til av disse vottene, men det er ikke helt tv-strikk pga. omgangene. Legg merke til genseren i bakgrunnen;)

The first pair of Bella's Mittens are ready. They are knitted in Alaska from Garnstudio. The pattern is easy and the mittens are fun to knit. The only thing that takes time is to keep track of which round you knit, since the pattern is written round by round. I have planned to knit two more pairs of these mittens before Christmas, and I hope to make that. It's not the easy tv-knitting because I have to keep track of the rounds. Notice the sweater in the background.

Jeg har også fått en ny kalendergave. Denne gangen et rosa nøste med Lerke. Supert! Regner med at det blir noe til tulla av det nøstet.

8 comments:

sol said...

De ser deilige ut, så lange som de er.

Myrtells rotekrok said...

flotte votter! takk for komentar på bloggen!

Har to søstre som er twilligt fan, så vurdere å strikke disse til dem... men er ferdig med julegavene demmes så må bli ved en annen annledning

hildur said...

Flotte votter.Jeg likte også å strikke dem, kjempegreit mønster.
lerke er jo et herlig garn å strikke i; rosa er vel en grei farge hos deg også:)

AnitaK said...

Aaaah, jeg har to nøster alaska som jeg ikke aner hva er til, men her er jo løsningen, ja :) Jaja, det får bli etterhvert, todo-lista er ekstreeeeem. Dine votter var råååfine, men du er jo så kjapp med pinnene at man kan jo bare lure på hva du går på...sukker?? ha en super dag, klemmer i fleng. ps. skal en kjapp tur til oslo igjen på onsdag, men rekker desverre ikke annet jobb. eller kanskje en pitteliten tur innom oslo city for å kjøpe mer garn :)

Rigmor said...

flotte vottene ble :) jeg bruker mine mye allerede (ispinnen som jeg er..) og de sitter som støpt! Så håper du trives i dine!
Lerke er ett flott garn, og i så mange fine farger!!!! Heldigen!
Ha en flott uke videre!

AnneBeth said...

Så flotte votter du har strikket! Så fint at man kan bruke Alaska garn til disse. Tror jeg skal sette disse på min fremtidige prosjekt liste. Ha en fin uke.

wims said...

Disse er så herlige. Skulle ønske jeg kunne lage meg slike selv. Men det er så mye annet som må lages først;O)

Stine said...

Flotte! Har du anvend stikkepinner 5?