Thursday, December 17, 2009

Christmas Presents

Ja, det er julegavetid, og jeg er i grunnen litt sent ute. Nå har jeg gjort unna noen flere julegaver. Et baktusskjerf strikket i Drops Delight. Garnet er veldig mykt og godt, fargene er sterke, så jeg er spent på hvordan det oppfører seg etter vask. Skjerfet er strikket på pinne 3,5 og har motiver fra Twilight, siden mottaker er fan.

Yes, time to finish the last Christmas presents, and yes, I know I'm a bit late, but better late than never. This is an easy scarf knitted in the new yarn from Drops Garnstudio called Delight. It's very soft and the colors are strong and clear. I'm waiting to see how it turns out after wash or two. The scarf is knitted on needles 3,5 mm, and I have used motives from Twilight since the receiver is a fan.


Nok et par enkle sokker. Strikket i str.38 på pinne 2,5 mm i Fabel.

Here's another pair of simple socks. These are in size 38 and knitted in Fabel on needles 2,5 mm.

Flere kalendergaver, et hefte for barn fra Dale. Passer jo ypperlig siden jeg har to barn. Nå trenger jeg bare litt tid til å strikke på. Også et julehefte med mange gode idéer til jul.

5 comments:

Unknown said...

Hei på deg...
Er innom for og titte og ønske deg en fin strikke jul, regner med du ikke legger vekk pinnene for det om det er jul... Kos dere masse...
Jule klem fra Ruth@

Cino said...

Her var det masse fint, og jeg likte spesielt godt sokkene! For noen herlige fargeklatter. De ville lyst opp i en heller grå og sort høstgarderobe :)

AnitaK said...

Hallo du, har du ingen bremser på de strikkepinnene dine, jeg synes du produserer sååååå masse. Flink du, vennen. Jeg satser på flere osloturer i fremtiden, kanskje også litt strikkekafe, men i alle fall bedre tid :) Ha en flott helg, og snart er det jo juleferie for dere som jobber i skolen, blir sikkert deilig. Kos deg. Klemmer i fleng

Hannes hage said...

Så utrolig stilig skjerf! Eldstegutten min har også dilla på Twilight, og hadde nok digget skjerfet ditt.

Hobbymegher said...

Hei!
Så flott skjerf! Og sokkene så kjempegode ut!
Ha en fin fredag! :0)