Sunday, December 20, 2009

Halfway Through

Jeg har egentlig veldig dårlig tid på å få ferdig de siste julegavene, men litt moro må man unne seg. I forhold til strikking og strikkere betyr det å strikke noe fint i et herlig garn. Jeg tok en pause med å strikke den første New Moon Alice's Mitten i garn fra Sunshine yarn. Garnet er mykt og deilig, dessuten er det utrolig fine farger. Jeg er jo som sagt "litt" Twilight-fan, så disse pulsvarmerne er til meg, selv om jeg aldri tidligere har forstått meningen med pulsvarmere. Uansett var dette en enkel og rask oppskrift og jeg koste meg med den første. Regner med at den andre snart blir ferdig, også. gikk på en kveld.

Really I don't have much time to finish the last Christmas presents, but a bit of fun in between the knitting of presents I have to have. Among knitters fun is to knit something very nice in a posh yarn. My fun was to knit the first of New Moon Alice's Mittens in yarn from Sunshine yarn. The yarn is so soft and the colors are gret. I love it. I am a "bit" of a Twilight-fan, so these mittens are for me of course. I have never before understood the meaning of fingerless mittens, but that was before Alice's mittens. The pattern is real easy and quick to knit, and I had a good time to knit it. I hope the other mitten is finished before Christmas as well.I dag var det sjokolade i kalenderen. Godt jeg var kjapt ute og tok bilde, for den ble spist opp fort.

6 comments:

Sylke Feldhusen said...

Så fine pulsvarmere du har laget, og så flotte farger! Jeg bruker pulsvarmere ute når jeg er underveis med kameraet, for da slipper jeg å ta av og på vottene hver gang jeg tar et bilde ;)

Anlen said...

Julegåvestrikking skal også vere gøy, veit du:)

Dette vert fine pulsvarmarar, da!

Vibekes lille ullne said...

Godt å strikke til seg selv innimellom alle gavene! Fine pulsvarmere! :)

lykketrollet said...

Nydelige pulsvanter i nydelige farger..

Ønsker deg en herlig jul, med masse kos, strikk og god mat..

Marita said...

Sjokolader har med å forsvinne, ja... rart det der.... Fine pulsvanter, mye andre fine julegaver du har produsert også forresten.

Bitt@mi said...

Takk for besøket i bloggen min - du er selvfølgelig med i trekningen:-) Og veldig koselig å besøke din blogg!
God jul!