Friday, July 14, 2017

High By The Beach

Det er sommer, det er sol, det er regn, det er skyer. Med andre ord, det er vanlig norsk sommer med skiftende vær. Det har vært regnbyger, men det har også vært mye sol. Om jeg ikke akkurat har vært mye på stranda denne uka, har jeg vært ute og sugd til meg sol og varme. Jeg jobber videre med Stashdash, altså å bruke lagergarn. Det hjelper med en tur i lageret for å få opp strikkemotivasjonen. Akkurat nå har jeg lyst til å legge opp til sikkert ti forskjellige nye prosjekter, men jeg prøver å holde det litt i sjakk. Jeg skal jo tross alt prøve å bli ferdig med noen prosjekter også. I garnlageret fant jeg fire nøster med Drops Cotton Light, og det er jo perfekt til småstrikk på varme sommerdager. Dessuten går det veldig fort å strikke kluter også. 200 g kjapt ut av lageret på to dager.

Snart drar jeg på ferie, og det krever som vanlig planlegging. Ikke så mye tid på klesvalgene, men derimot mer på garnvalg og prosjekter. Jeg har noen tanker rundt hva jeg har tenkt på ta med meg, men litt verre med hvor mye. Det er tross alt en hel uke. Det gjelder å ha med seg nok garn og prosjekter. Samtidig er det litt begrenset med hvor mye strikking det blir på en strand i 30 varmegrader, kanskje?

(Tittel: High By The Beach - Lana Del Rey)It's summer, it's sun, it's cloudy. In other words, Norwegian summer with all kind of weather within a day. It's been raining, but it's also been a lot of sun. I haven't excactly been much to the beach this week, but I have been outside sucking in all the sun I can. I keep working on Stashdash, using yarn from my stash. It really helps on my knitting motivation to dig into my yarn stash. Right now I want to cast on at least ten different new projects, but I'm trying not to. I have to finish them all too. I found four skeins of Drops Cotton Lgiht in my stash, and they are perfect for small projects on a warm summer day. And dish cloths are a very fast knit as well. 200 g out of my stash real fast in two days.

Soon I'm off on a vacation, and as usual I have to plan it carefully. Not the outfits, but the yarn and projects of course. I have some thoughts about what I want to bring. It's only a week at a beach in 30 degrees, but I don't want to run out of yarn.

(Title; High By The Beach - Lana Del Reay)

1 comment:

Elisabeth said...

Veldig lur sommerstrikk. Så greie bruksting :)