Tuesday, December 08, 2015

8. December

I dag var det kjærlighet i kalenderen min. Rakk såvidt å ta bilde av den før den forsvant. Jeg koser meg med kalender. Virkelig! Det er en så flott gjeng, og det er  utrolig moro å pakke opp overraskelser i desember.

Jeg har også fått tatt bilde av lua jeg gjorde ferdig i går. Det har ikke vært lys i hele dag, siden det har vært regn og tåke. Lua er strikket i Cascade Heritage, som er et tynt sokkegarn. Det er veldig mykt, og lua ble utrolig god. Den er tynn og myk, og jeg vil i grunnen bare beholde den for meg selv. Det er hel sikkert at det blir en sånn lue på meg selv i samme garn. Denne sitter utrolig godt på hodet, er tynn nok til at den fint kan pakkes ned i veska om det blir for vamt. Mønsteret heter Milk Thistle For Her, og det anbefales. Mønsteret anbefaler pinne 2,25 mm, og jeg strikket etter anbefalingene, selv om jeg var skeptisk. Det er også en veldig fin løsning på fellingen på toppen. Mitt nye favorittmønster på lue.

Today I got a lollipop in my calendar. I managed to take a picture before I ate it. I'm really enjoying my calendar! It's so much fun. It's such a great gang, and it's so fun opening up presents in December.

I also took a picture of my hat, the one I finished yesterday. Today it hasn't been light at all, since it's been rain and fog. The hat is knitted in Cascade Heritage, which is thin sock yarn. It's such a soft yarn, and the hat is incredible soft. It's such a soft and lovely hat, and I really want to keep it to myself. I guess I have to knit one for myself as well and in the same yarn. It fits incredible good, and it's thin and small enough to put in your purse if it gets too warm. The pattern is Milk Thistle For Her, and I really recommend this pattern. The pattern calls for needle 2,25 mm, and even though I was a bit sceptic to the needle size, I followed the recommendation. The pattern has a really smart solution for the decreases at the top as well. My new favorite hat pattern.

1 comment:

Huldr said...

Oi, det var en lekker lue!