Sunday, September 16, 2007

Two mittens, but one left and one right this time

Jeg har strikket votter igjen. Nei, jeg har ikke orket å strikke to høyrevotter av selbuvottene enda. Har derimot strikket et par kjappe votter i tykt garn. Det frister til gjentakelse for dette gikk fort. Strikket i samme slengen pannebånd til lillegutt. Regner med at jeg har nok garn til lue til lillegutt også. Mykt og deilig garn, TopptTå. Har aldri strikket i dette garnet før, men siden det gikk så fort, skal jeg ikke se bort fra at det kan hende det skjer igjen.
I have knitted mittens again. No, I haven't managed to knit two right mittens with the Norwegian pattern yet. Instead I knitted a pair in a really chunky yarn. It's tempting to knit more, because it's really fast to knit with this yarn. I also knitted a headband for my son. Think I have enough yarn to knit him a hat as well. Soft and thick yarn, TopptTå. Never tried this yarn before, but I might try it again.

Garnet jeg har strikket votter og pannebånd av, er min pakke fra Felisi, min hemmelige venn på Hobbyboden. Hun har til og med strikket et par sokker som passer tulla. Det er snilt, det. Tusen takk for en flott pakke, Felisi. Du ser jo at garnet var noe jeg kunne bruke. Klarte ikke å vente med å bruke det heller.

The yarn I used for the mittens and the headband, is a gift from Felisi, my secret friend at Hobbyboden. She even knitted a pair of socks that fits my daughter. That's so nice. A lot of love to you, Felisi. You can see that I needed the yarn. Couldn't wait to use it.

Tulla har ønsket seg ny genser og ikke hvilken som helst genser, men en genser med sølvkrone brodert på bolen. Jeg har strikket bolen opp til ermehull og skal starte på ermene. Genseren blir, ikke overraskende i lilla og rosa. Strikker i Juvel fra Drops.My daughter wanted a new sweater and not any sweater, but one with a silverchrone embroided in front. I have knitted up to the arms and about to start on the first arm. The sweater is not surprisingly in pink and purple. I knit with Juvel 100% wool from Drops.

Enda en ullbukse til lillegutt. Denne er strikket i mor Aase.

Another pair of pants for my little son. This one is knitted in mor Aase, wool.

4 comments:

Anonymous said...

Enda en bukse ferdig, for et tempo!
Flotte farger på genseren til jentungen.

Anonymous said...

ja, jenter i riktig alder er litt sånn rosa og lilla;-) og med sølvkrone, det er bra saker:-D

Marianne said...

Du er så effektiv at jeg blir rent misunnelig! Nå må jeg komme i gang med buksa snart. Tror du dobbelt nøstebarn blir ca. likt det garnet du bruker i buksene og passer til oppskriften; litt for tykt kanskje?
Har hatt det kjempefint på tur, forresten, og må vel få lagt inn en rapport snart :D

Lilleduck said...

Så mye flott du har i bloggenn. Du må jo ha turbopinner. Jeg er imponert over alle ullbuksene. Og den stjernehalsen er flott hvor har du mønsteret fra? Jeg tror jeg må få unna noen prosjekter så jeg kan strikke noe sånt jeg og.