Wednesday, September 12, 2007

My single mitten got a friend, but need another friend

Jeg har strikket en vott til. Det tar faktisk ikke så lang tid å strikke barnevotter og i grunnen er det ganske morsomt. Joda, det er litt pirk med tommelen, som jeg ikke har strikket enda, men det skal da gå greit. Det er jo ikke så mye å strikke på en tommel. Veldig fornøyd med meg selv, skal jeg ta opp til tommel på første vott da jeg legger merke til noe rart.

I have knitted another mitten. Really it doesn't take that long to knit mittens to children and actually it's a lot of fun. Yes, there is the thumb, which I haven't knitted yet, but even the thumb should be easy. The thumb is not that big and it's not that much work. I'm very pleased with myself when I pick up stitches for the thumb, when suddenly I notice something strange.
Det er jo to venstre votter jeg har strikket. Sånn går det når man strikker på automatgiret og ikke tenker på å speilvende mønsteret på vott nr.2. At det går an. Nå husker jeg plutselig hvorfor jeg ikke er så glad i å strikke votter. Dette har skjedd et par ganger før. Jeg kan godt strikke to votter, men tre??? Det er å gå for langt. It's two lefties I have knitted. That's how it turns out when you're knitting without thinking and forget to knit the thumb on the opposite side on mitten number two. How is it possible? Now I suddenly remember why I don't care too much about knitting mittens. It has happened a couple of times before. I can knit two mittens, but three??? That's pushing it too far.

Ble litt lei votter og startet på Ole Brumm-kalenderen istedenfor.

Got tired of knitting mittens and started embroidering the Winnie the Pooh calendar instead.


Til slutt må jeg vise stjernehalsen jeg strikket, siden jeg har skrevet at det er en av de tingene jeg har planlagt å strikke denne uka. Julegave igjen. Denne er strikket i Juvel.

I have to show you this neckwarmer I knitted, since I said I would knit one this week. Another Christmas present and knitted in Juvel wool yarn.

7 comments:

Anonymous said...

Nydelige votter og flott fargekombinasjon. Har du ikke barn med to venstrehender? Her må du nok bite i den sure tapeten, rekke opp eller strikke en ny.

Cloudberry said...

^^
Har skjedd meg også, og det er så ergerlig! Flott mønster på de :)

Marianne said...

Søtt med to venstrevotter da. For du gidder selvsagt ikke rekke opp?!
Så kjapt som du strikker er det jo gjort på null komma svisj, uansett...

Hvor har du forresten fått tak i oppskrift på ribbestrikket bukse? Jeg vil gjerne strikke til M, og tenkte på nøstebarn sin, men der får jeg ikke kjøpe oppskrift uten garn og garnet har jeg.
:)

Anonymous said...

ops ja, har vært der jeg også, men oppdaget det heldigvis litt tidligere.. men strikker du to høyrevotter så har du jo vips, to par votter...

nydelig mønster og herlig fargevalg på de ..

ønsker deg en kreativ og herlig helg..

Beate said...

Så flotte votter og stjernehals du strikker. Litt tidlig å uttale seg pm Ole Brumm kalendern c¨* Men den nok flott, ut fra dine andre produkt.

Brit-Elin said...

kjempefine selbuvotter du har strikket deg! ullbuksa til sønnen din var knalltøff! :) ha en riktig fin søndag videre!

Anonymous said...

Hi again from you SP11 pal,
I replied to the email you sent but haven't heard back. I hope my response didn't land in your spam file.
I hope you're keeping busy. Don't forget to keep looking in your mail box for a package from me!
YSP