Tuesday, April 24, 2007

Post for me

Jeg elsker å få hentelapper på Posten. Som regel er det bøker jeg har glemt å avbestille og oftest er det bøker jeg har glemt å avbestille til ungene og ikke til meg, men noen ganger, sånn ca. 1 gang i måneden, dumper det ned en pakke til meg. Den pakka kommer fra Hemmelig venn på Hobbyboden. Jeg fikk pakken en stund før jeg fikk hentet den. Tidsklemma har ikke alltid like mye tid til å gå på Posten. Denne pakka var verdt å vente på. To nøster med Smart-garn og to nøster med Sisu, et koselig kort, en pose med karameller, en liten kaffepose med sjokoladebiter og te. Jeg var litt treg med å ta bilde, så mannen og tulla hadde allerede åpnet fruktkaramellposen og resten ble spist opp senere på kvelden, mannen tok kaffeposen og jeg har strikket Calorimetry av det ene nøstet Smart og strikket sokker av det ene nøstet Sisu. Sånn er det med populære pakker. Min hemmelige venn får ta det som et kompliment. Tusen takk for pakken, hvem du nå enn er.


I love getting theese messages that a packet is waiting for me at the post office. Most of the times it's books I have forgotten to cancel and most of the times it's books I have forgotten to cancel for my kids, but sometimes, about once a month, comes a packet just for me. This packet is from my secret friend at Hobbyboden. I received the packet some time before I picked it up. A tight timeschedule doesn't always allow mum to go to the post office. This packet was worth a wait. To skeins of Smart wool yarn, two skeins of Sisu wool/nylon yarn, fruit caramels, coffee and tea. It took a while before I took a picture of my gift, so my husband and my daughter had opened the bag of fruit caramels and the rest was eaten later that evening, my husband drank the coffee and I knitted a Calorimetry of one of the skeins of Smart and socks for my son with the Sisu skein. My secret friend should take it as a compliment. Thanx a lot for the gift, who ever you are.

4 comments:

Anonymous said...

Det er morsomt med pakke i posten, ikke sant! Flott pakke du fikk, også så effektiv du har vært med å ta innholdet i bruk...

Anonymous said...

Takk for koselig hilsen i bloggen min! Så fin HV-pakke du har fått. Ja, er det ikke moro. Fine ting du har strikka. Jeg fikk min pakke i går.

Anonymous said...

Du har vært heldig med den pakken, og tryllet fram flotte produkter allerede! Ha en riktig god helg!

Lilleduck said...

Takk for den fine pakken jeg fikk i hemmelig venn gave! Det ble veldig fint med calorimetryen i de fargene!