Wednesday, October 09, 2019

I've Got a System

Nå har jeg endelig et system på garnlageret mitt. Hyllene i skapene mine er sortert. Garn i samme tykkelse og fiber. Jeg har tre hyller med håndfarget ullgarn, to skuffer med rent ullgarn, en hylle med alpakka, tre skuffer med diverse rester og fire fulle bæreposer med garn jeg skal gi bort og selge. Jeg legger opp nye prosjekter hele tiden, og jeg trenger vel egentlig ikke kjøpe garn på noen år. Nå har jeg ikke lagt inn alle små garnrester, men noe ligger på Ravelry fra før og noe ikke. Jeg har mer enn vekta mi i garn. Kanskje et mål skal være å få det under min egen vekt i løpet av 2020? Jeg fant et par påbegynte prosjekter jeg ikke husket at jeg hadde, men de er rekt opp igjen.

Et av hespene som har ligget en god stund i lageret var Jade Sapphire i silke og cashmere. Jeg mener det var en gave, men husker ikke fra hvem. Det var så mykt at jeg måtte strikke med det med en gang. Endte opp med å strikke en helt enkel hals. Den ble utrolig myk og god, og selv om rosa ikke er en farge jeg bruker så mye lengre, så beholder jeg denne. Den veier 53 g.

(Tittel: I've Got a System - The Switch)I finally have a system in my yarn stash, or should I say yarn collection? My closets are organized. The yarn is sorted after weight and fiber. I have three shelves with hand dyed wool yarn, two drawers with pure wool, a shelf with alpaca, three drawers with smaller balls of leftover yarn and four full plastic bags of yarn I'm going to either sell or give away. I cast on new projects all the time, and I don't really need to buy yarn for some years. Now I haven't put in all the small balls of yarn at Ravelry, but some are in there already and some not. My yarn weigh more than me. Maybe my goal should be to get the yarn stash under my own weight during 2020? I found some projects I had started and I didn't remember at all, but I frogged them.

One skein I had for a long while was a pink skein of Jade Sapphire in silk and cashmere. I think it was a gift, but I can't remember from who. It's so soft and I had to knit something right away. I ended up knitted a pink cowl. It's just so squishy and soft, and even though pink is not a color I use that much, this one is for me. It weighs 53 g.

(Title: I've Got a System - The Switch)

1 comment:

Anonymous said...

Så flink du har vært! Et lite tips for å få garnlageret til å ha lavere vekt enn din egen: Sjokolade. Masse sjokolade. HippieHege