Saturday, February 13, 2010

The Games are Open

Jepp, nå blir det OL og OL-strikking her. Har meldt meg på et lag på Ravelry, og jeg har bestemt meg for å strikke Olive i løpet av OL. Regner med at jeg klarer den på den tiden. Har startet med halsen, men den første jeg strikket ble for stor. Holder nå på med hals nummer to. Det er den til venstre på bildet. Har planer om å lage litt flere riller og felle flere masker. Jeg har også klart å strikke ferdig et par Bella's Mittens, men de ble gitt bort med en gang jeg var ferdig. Får ta bilde av dem på mandag og blogge dem ut.

Yes, it's time for the Olympics and Olympic knitting. I have joined a team at Ravelry, and I have decided to knit Olive during the Olympics. I hope I can finish it in time. I have started on the collar, but the first I knitted was too big. I'm knitting on the second collar now, to the left in the picture. I'm knitting the collar a bit bigger than in the pattern, and decreasing more stitches. I have also finished a pair of Bella's Mittens, but they were given away the minute I finished them. Have to take a picture of them on Monday.

8 comments:

Frk.Badegakk said...

Gleder meg til å se hvordan den blir!=D

Unknown said...

Hei, så stilige sokker du har strikket:o) Har du strikket 33 par i år?? Fantastisk!!!
Jeg er glad for at jeg kjøpte strikkevesken min, kan anbefales!!

Ha en fortsatt god lørdagskveld.

Hilsen Davina

Sjarmtroll-Unni -Kystcavalieren said...

Den blir nok sikkert fin! Jeg ser ikke så mye på OL...bare hvis vi vinner...fnis

Flotte bellas mittens du har laget.

Hilsen
Unni

mimouna said...

Så mange lekre sokker du har strikket! Gøy å se all den fine OL-strikingen. Her har TV-en tatt ferie, men strikkepinnene går jevnt og trutt likevel.

Ha en fin søndag!

cille said...

Ol strikking er kjekkt, og kanskje kombinert med litt tv titting! Supre sokker du har laget i Fabel garnet, liker så godt det garnet jeg...

Elin said...

Flotte farger du har valgt! Det blir spennende å se hvordan resultatet blir. Ha en flott OL-strikkuke:-)

karna said...

Det var spennende strikk, skikkelig lekker genser. Var innom Ravelry og tittet, tør jeg spørre hvor du har mønster fra? Lekre votter og sokker også.

Annelive said...

Hei.
Denne var flott og jeg gleder meg til å se den ferdig.

Ha en fin uke.