Sunday, January 27, 2008

Sunday hat

Jeg har strikket meg en ny lue. Det er Gemma fra Rowan. Noen endringer har jeg gjort. Hørte at man måtte strikke vrangborden ordentlig stram for at det skulle fungere, og at lua hadde lett for å bli veldig vid. Det er jo meningen at lua skulle være vid, men ville ikke ha den altfor vid. Jeg la opp mindre masker og lua mi ble en god del smalere, men jeg er fornøyd. Har brukt Tapestry fra Rowan. Brukte 52 gram.

I have knitted a new hat. It's a Gemma from Rowan. I have done some adjustment. I heard it was easy to knit it too big and that it was really important to get the first inches tight enough. I made it a lot smaller, but I'm very pleased with the resault. I used Tapestry from Rowan. Used about 52 gram.

Jeg har montert genseren jeg har strikket på den siste uka. Har ikke blokket genseren enda, så foreløpig er det noe rart med ermene i festet til bolen. Håper det går vekk når jeg får blokket den.

I have finished my sweater. Haven't blocked it yet. So far I think something weird is going on where the arms meet the yoke. I just hope the blocking will fix it.

3 comments:

Anonymous said...

flotte lue og genser. Jeg har liksom vært noe i dvale og er litt misunnelige på alle dere som ikke har mista gnisten på hobby.tar bilder jeg nå :)
ha en fin kveld

Anonymous said...

Se der var du ferdig med genseren - kjempeflott! Tøff lue også! Ha en fin dag!

Bai said...

Synes genseren ser flott ut eg.