Wednesday, January 09, 2008

My blueberry waffle socks

Da er jeg ferdig med mine Blueberry waffle socks. Jeg har brukt Regia Kaffe Fasett og synes de fargene er nydelige. Veldig fornøyd med sokkene og skal ikke utelukke at det blir flere sokker eller andre ting i de fargene.


My Blueberry waffle socks are done. I have used Regia Kaffe Fasett and the colors are just beautiful. So pleased with them and I think I'm going to use this yarn again.


Jeg har også fått min PIF, Pay it forward, gave fra Pinneguri. Disse flotte vottene har hun strikket til meg. For et håndarbeid, sier nå jeg. Jeg er imponert over mønsterstrikken på tynne pinne. Vottene er supre. Tusen takk, Pinneguri! Må starte å tenke på hva jeg skal lage til mine PIF-venner.


I have received my PIF, Pay it forward, gift from Pinneguri. She has knitted theese gorgeous mittens for me. They're a real piece of art with that pattern and thin needles. I'm so impressed. The mittens are great. Lots of thanks, Pinneguri! I have to think about what to make to my PIF-friends.

11 comments:

Ingrid said...

Det var nydelige sokker i fine farger.

Og vottene var rålekre. Pinneguri er dyktig!

Konstant Strikkekøe`s Hobbyblogg said...

Heia! Takk for koselig kommentar i bloggen min! Sokkene dine ble kjempefine! De er ordentlig lekre de fargene. Ja, det Kaffe Fasett garnet er bare helt toppers. Jeg har strikket en del i det og kommer nok til å fortsette. Nå holder jeg på med Blueberry, men i et annet garn.

Anonymous said...

Kjempe fine Blueberry sokker :) ha ei fin helg.
Ronille

Glastrikk said...

Oi det Kaffe fasett garn var lekkert. Kanksje jeg må kjøpe noe nytt garn :) Sokkkene ble kjempe fine og så heldig du var som fikk så lekre votter fra Pinneguri!

Anonymous said...

Er på bloggbesøksrunde. Så flotte januarsokker, og pif gaven var rålekker.... Klem sms

jogusi said...

Sokkene dine ble kjempefine. Holder på å strikke disse sokkene jeg og, men er ikke ferdig ennå. Selv om en bruker samme mønster blir jo sokkene så forskjellige alt etter som hvilket garn og farge en bruker.

Pinneguri said...

Godt de kom til deg, da :)

Solveig said...

Skikkelig flotte farger i sokkene. holder fremdeles på med Anastasia sokkene jeg...Får se om jeg rekker begge parene.

Magaki said...

Fine sokker og for noen vanter *imponert*

Fru Keilegavlen said...

Flotte sokkar og flotte vottar!

Anonymous said...

For noen flotte votter! Kan tenke meg de gir inspirasjon til å lage noen til dine "mottakere". Kjempefine sokker også - i det hele tatt mye fint her!