Wednesday, December 19, 2007

Look what I got

Jeg har fått pakke i posten fra min venn gjennom Secret Pal 11. For en super pakke! Sjekk det nydelige garnet, da. Jeg gleder meg til å få tid til å strikke noe av det. Og hun hadde strikket den peneste kluten jeg har sett og et herlig skjerf. Skal bruke skjerfet allerede i morgen. Tusen, tusen takk for flott pakke nok en gang.
I've got a present from my Secret Pal 11. What a great present! Check out the lovely yarn I got! I can hardly wait to start knitting with it. And she had knitted the prettiest dishcloth I have ever seen and a beautiful scarf. I'm going to wear the scarf tomorrow already. Thanks a lot for the lovely present.

5 comments:

Anonymous said...

Likte spesielt godt det garnet med alle regnbuens farger!! :)
Hva heter det?
inekittine@hotmail.com

amylin said...

Line Kristine, det er et bomullsgarn som heter Peaches and Creme. Det er veldig mykt og godt.

Anonymous said...

Ooohhh....så mye flott du har fått!
Ønsker deg og dine en riktig god jul!

Marianne said...

Så herlig garn! Jeg liker godt det garnet som kommer med kontrastgarn til hælen - har sett de selger tilsvarende inne på loopyewe.com, men har klart å styre unna så langt. Men det holder ikke lenge! :)

Faktisk var det litt oppmuntrende å se at du fikk din SP11-pakke så seint, jeg har ikke fått noen pakke i det hele tatt denne runden men krysser fortsatt fingrene for at den kanskje er på vei i posten...

Marianne said...

Er du på ravelry forresten? Fant deg ikke igjen der inne?