Monday, November 05, 2007

Yarnshopping in Glasgow

Jeg har vært i Glasgow. Det er en by med mange fristende butikker, og et par garnbutikker. Jeg handlet ikke så mye som jeg trodde jeg kom til å gjøre, men fikk nå med meg noen nøster da. Vet ikke helt hva jeg skal strikke av alt garnet jeg kjøpte, men det lyseblå og mørkeblå garnet skal nok bli en genser til lillegutt. Det svarte er Tapestry fra Rowan. Veldig mykt og deilig.

I have been to Glasgow. It's a town with many tempting shops and a couple of yarnshops. I didn't shop as much as I thought I would, but I bought some skeins. Don't know what to knit of the yarn I bought, but the blue yarn is going to be a sweater for my son. The black yarn is Tapestry from Rowan. It's so soft and deliciuos.

Kjøpte håndfarget garn også. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dette til, men det kan godt hende det blir votter og et kort pynteskjerf til meg. Utrolig herlige farger.

I bought some handdyed yarn. I'm not sure what to knit, but I might knit a short scarf and some mittens for me. Love the colors of this yarn.
Herlige farger på dette garnet også. Freedom Spirit heter det. Jeg har ikke hørt om det før, men det er utrolig mykt og deilig. Dessuten så er det ganske tykt, så det går nok fort å strikke med dette. Har egentlig ingen anelse om hva det skal bli, men noe blir det sikkert.
Lovely colors on this yarn as well. Freedom Spirit, but I never heard of it. I don't know what to use it for, but it's so soft and lovely to touch. It's quite thick as well, so I guess it will be easy to knit something of it.

Dette garnet er lilla, men ser ut som blått på dette bildet. Det er et tynt sokkegarn. Tror nok jeg skal strikke et par sokker til tulla og kanskje en lue.

This yarn looks blue, but it's purple. I might knit some socks for my daughter with it. It's a sock yarn, but I might as well knit her a hat, or maybe both?
Det var mange oppskriftsbøker også, og jeg angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere. Jeg endte opp med denne. Har noe Noro garn som jeg ikke har noen oppskrift på. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha en jakke eller genser av det. Mye fint i denne boka.
It was a great selection of knitting books, and I already regret I didn't buy more than one. I have some Noro yarn but no pattern. I know I want to knit a sweater or a jacket for me, and in this book there were several I wanted.

Fikk ikke tid til å strikke mens jeg var i Glasgow, men fikk god til på flyet fram og tilbake. Kom et godt stykke på en genser i Inca til meg.

Didn't have time to knit while I was in Glasgow, but had a lot of time on the plane back and forth. I knitted a bit on my sweater in Inca for me.


Har nå blitt ferdig med den første Brann-sokken til mannen. Kjenner at det er ikke like motiverende å starte på sokk to, men det er best å strikke på den med en gang, ellers blir dette en UFO. Når jeg tenker meg om, hva er farlig om dette blir en UFO? Nei, jeg skal nok strikke sokkene ferdig til mannen jeg. Men kanskje jeg skal strikke sokker til meg selv i de riktige fargene.


I have now knitted the first Brann-sock for my husband. I really feel it's not that motivating to start knitting the second sock. I better knit it at once, because I can feel this could easily be a UFO. But when I think a bit about it, why is it so important this is not going to be a UFO? No, I'll finish the socks for my husband. But I think I'm going to knit myself a pair in the right colors.

10 comments:

Anonymous said...

Her var det utrolig mye fint garn du!!og så mye flott du har laget. De vottene så skikkelig gode ut!!

Anonymous said...

Det ser da ut som du fikk kjøpt med deg mye flott garn! Kult med Brann-sokker - her i huset er det ønske om sokker i rødt og blått ;-)
Gleder meg også til strikketreff!

Fru Keilegavlen said...

Så utruleg mykje flott garn du har kjøpt deg!! Gler meg til å sjå den flotte gensaren ferdig. Flotte Brann sokkar og! :)
Ønskjer deg ei flott veke! :)

Anonymous said...

Så masse fint garn du har shoppa. Ha ei fortsatt fin veke :)

Anonymous said...

Sukk - mye flott garn du har kjøpt.Kan bli mye fint av det. Ingen ting er som nyinnkjøpt garn. Desember nærmer seg med stormskritt.

Pinneguri said...

Det var bra jeg sjekka bloggen din nå. Jeg holder på med en 'Soul' i Tapestry til deg, men det skal du ikke få, nei, jeg anbefaler deg å lage den sjøl ;)
Det garnet er bare helt fantastisk til luer, ikke bare vakkert, men mykt og med den silkaktige fornemmelsen som soya gir. Gled deg :)
Gøy å se du fikk tak i så mye garn, og hyggelig å høre at du brukte fly- og flyventing med noe fornuftig. Sa tante Sofie ;)

toneh said...

Så masse nydelig garn! Mye av gleden er jo å planlegge hva en skal lage av så mye fint!

Anlen said...

Å, så deilig!

Eg siklar over alt det lekre garnet:) Det er kjekt å handle, og jammen gjer det ikkje så mykje at du ikkje veit kva du vil bruke dette til enno. Det kjem:)

Anonymous said...

Så mye flott garn du har kjøpt! NORO-boka så skikkelig spennende ut! Rop ut om det stemmer. Jeg har også i lang tid vært på utkikk etter den optimale NORO-genseren (garnet ligger klart), men foreløpig har jeg ikke funnet noe som har fristet nok!

Anonymous said...

Å, jeg må bare se på alt det fine garnet og holde meg holde meg.....for jeg får ikke kjøpe mer på en stund...skal bruke det jeg har... men altså, masse flotte kjøp der, kos deg masse med det:-D