Saturday, November 24, 2007

Progress

Gjør framskritt på julekalenderen, og ja, her kommer de siste postene i november til å dreie seg om julekalender. Med mindre jeg blir ferdig med den før november er over. Jeg håper jeg blir ferdig før november er slutt. Jeg veksler mellom å være glad for at jeg snart er ferdig med den til å kjempe mot lysten å kaste hele julekalenderen i veggen. Det er definitivt siste gangen jeg broderer en julekalender!

I'm making progress on the Christmas calendar, and yes, the last posts in November is going to be all about the calendar. Unless I finish before November is over. I hope I do. I'm going back and forth between being happy I'm almost finished to the lust to throw the goddamn thing in the wall. It's definitely my last Christmas calendar.

6 comments:

Anonymous said...

Tak for hilsen i min blog, flot julekalender du er ved at brodere, kan tænke mig at det er et stort arbejde.

Anonymous said...

Du har min fulle sympati og stor dose beundring! Håper den sistnevnte vil gi deg en smule motivasjon, for den er virkelig ektefølt!!!

Anonymous said...

Den blir veldig flott, men jeg skjønner du er lei. Jeg for min del hadde aldri begynt engang..

Anonymous said...

Jeg holder på med den 4. julekalenderen min. Har brodert til 2 av mine 4 barn + en frøken som jeg er fadder til. Nå er jeg i gang med kalender til barn nr 3 i egen familie - men FY for et arbeid! Kan jo ikke gjøre forskjell heller så det er bare å få fingrene i gir ; )Kalenderen du lager blir kjempefin, og tenk så mye glede barna har av å ha en som mammaaen har laget!!!
Førjulsklem til deg!

Anonymous said...

Det blir en fin kalender ikke gi opp!!! Lykke til videre med både brodering og ikke minst monteringen :) *

Du kommer til å bli så glad når du er ferdig da, :)

Anonymous said...

Prøv å tenk på gleden du vil kjenne hvert år fremover når du finner frem den fantastisk fine kalenderen du har brodert!! Ole brumm er favoritt hos guttungen, så denne hadde han blitt kjempeglad for.