Friday, March 30, 2007

Happy Easter

Happy Easter to you all.

Jeg har startet på Klaralund i Noro. Den går kjapt å strikke og garnet er så mykt. Elsker Noro. Siden jeg har igjen bare bolen, tar jeg ikke med meg den på påskeferie. Dit jeg skal har jeg ikke bruk for en tykk ullgenser heller.

I have startet on Klaralund with Noro. It is easy and fast to knit and the yarn is so soft. Love Noro. Since I only have the hem left, I'm not bringing it with med for my Easter vacation. I don't need a thick woollen sweater where I'm going either.

Utfordringen denne uken er å vise fram vårt mest nyttige strikkeutstyr. Vanskelig den der, men etter litt tenking kom jeg fram til at jeg har blitt veldig avhengig av markørene jeg fikk av gryni fra Hobbyboden. Det var de første markørene hun lagde også.
The challenge in Exhibition this week is to show the most useful knitting equipment. Tough one, but after a while I decided that this marker from gryni at Hobbyboden is my most useful knitting equipment. It's the first markers she made too.

Jeg har strikket nok et pannebånd til tulla. Denne gangen i Cortina.I have knitted another headband for my daughter. This time in Cortina, a thick wool yarn.

Da tar jeg meg en påskeferie. Jeg håper på sol og deilig påskevær. God påske til alle!


I'm taking an Easter vacation, hoping for a lot of sun and great weather. Happy Easter!

4 comments:

Anonymous said...

Vakre farger du har brukt til Klaralund....

Ha ei fin påske

Anonymous said...

Flott maskemarkør! Det er artig å pynte opp arbeidet med noen velvalgte "juveler".

Anonymous said...

Kan ikke du dele den oppskriften på de kule tøflene du strikker? :D:D:D

Anonymous said...

Så flott at gaven ble satt slik pris på:-)Flott Klara Lund forresten. Flink du:-)