Saturday, July 01, 2006

Ettårsfeiring

I dag har det gått i ett. Bakte muffins, lagde pastasalat og råstekte poteter i dag. Måtte også vaske litt vinduer og støvsuge litt. Lillegutt var snill og sov nesten to timer i dag, så vi fikk ordnet i stand til hans store dag. Han var så kjekk i dag ;)

Gjestene var bedt til kl.14, og tulla var utålmodig etter besøk fra rundt kl.11. Sånn er det når bestevenninna ventes. Tida går utrolig sakte. Hun stod oppe ved porten og ventet og ventet. De kom til slutt. Vi hadde tre par fra juliklubben, en fra barselgruppa til tulla, bestevenninna til tulla, barndomsvenninnen min, broren min med dame og barn, foreldrene våre, oldemor og to felles vennepar. Tilsammen var vi vel 23 voksne og en god del barn og babyer. Godt at været var fint så vi kunne sitte i hagen og på verandaen. Maten gikk ned på høykant i varmen og det samme med is og kaker. Ungene badet og plukket markjordbær i skråningen vår. Lillegutt fikk masse fint, klær, gåbil, ball, uteleker, bil, bøker, puslespill, spiseservise, tøfler og penger. Han fikk også muffins med et lys på, men skjønte ikke helt at han skulle blåse ut lyset. Fikk spise muffinsen etterpå og koste seg stort. Ellers har han ikke spist mye i dag, men det er vel for varmt til å orke særlig med mat for disse små.


Både lillegutt og tulla sovnet fort i dag. Får håpe de får sove godt i natt i denne varmen, for i morgen blir det en lang dag i bil. Vi reiser til Bergen. Det meste er pakket og klart, men må pakke det siste i morgen.

Håndarbeid har det blitt lite av de siste dagene, men jeg har pakket ned garn til sokker til turen. Skal strikke både Valentins sokker og flere sokker med hullmønster fra Drops. Vi får nå se hvor mye jeg får strikket på tur. Bilder fra håndarbeid kommer etter ferien.

No comments: