Monday, May 02, 2011

Bergen knitting meet-up

Jeg har vært på strikketreff i Bergen i helga. Det ble mye skravling, mye latter, lite soving, litt spising, litt strikking og litt garnkjøp! Og glemte jeg at å si at det ble litt vin også? En veldig koselig helg med ganske høyt volum og den gikk altfor fort! Jeg er jo fortsatt med på Ingen Bønn-alongen inne på Hobbyboden, og jeg ligger nå på feil side av den nøytrale streken hvor garninnkjøp og oppstrikket vekt er den samme. Det var altfor mange fristelser i Bergen! Jeg endte opp med 1800 g fra Malsen og Mor i fargene Konjakk, Bringebær, hvit, svart, jeans og Pelargonia, 700 g Trollgarn, 100 g Hifa 2 og 600 g Kamgarn. Hjelpe meg!!!! Jeg har nå startet og kommet godt i gang med Weeruska i Pelargonia, Malsen og Mor til meg selv. Den blir veldig bra, og jeg gleder meg til jeg blir ferdig. Nå får jeg ikke akkurat brukt den før til høsten/vinteren, men det blir bra. Jeg har valgt å strikke riller nederst og ikke vrangbord, siden jeg ikke ville ha klokkeformen. Dessuten skal jeg ha lange ermer! Jeg er frysepinn og trenger lange ermer som varmer om vinter'n.


I've been to a knitting meet-up in Bergen. That was just great! A lot of talking, laughing, a bit of knitting, a bit of yarn shopping and a bit of sleeping. I'm still de-stashing, but after this weekend I guess I just ended up on the plus-side instead of the destashing side. Not much to do than knit faster and more! I ended up with 1800 g Malsen og Mor, 700 g Trollgarn, Hifa, 100 g Hifa 2 and 600 g Kamgarn, Hifa. I've already started on a dress to myself in Pelargonia, Malsen og Mor. I'm knitting Weeruska, but I didn't like the shape, so I'm doing garter stitch instead. I'm also knitting long sleeves, since I'm easily cold during winter.

7 comments:

Ugla said...

Eh, jeg blir smått deprimert av Weeruska her :-) Jeg har kommet 2 cm på en sokk.....
Men hyggelig var det.

Marion said...

Høres ut som en topp helg og så mye fint garn du har kjøpt! :)
Jeg får ordne et mini strikketreff neste gang jeg er i Oslo tror jeg ;o)

sipusa said...

ooooh jah! Bergen var nydelig og full av fristelser!! Når til og med en som var 150% bestemt på ikke å kjøpe (ok 90% bestemt men blås i det;-) fikk med seg 840g er det slett ikke rart man tar av når man allerede har planlagt kjøp!!

Silje sin blogg said...

Så mye fint garn!

Tove said...

Dæven du fikk shoppet! Selv klarte jeg å begrense meg litt, men kom likevel ut igjen med 800 gram... Er ikke så veldig flink til å handle garn uten å ha planer for bruk (enda), men oppdaget at jeg var veldig flink til å finne på prosjekter etterhvert som jeg fant ting for å rettferdiggjøre kjøpene... *fnis*
Flott Mariusgenser i innlegget under også, forresten!

AnitaK said...

Jeg innser min utilstrekkelighet på turbostrikkefronten og labber etter med en sokk i ny og ne, men jeg liker deg lell :)
Alltid kjekt å strikke sammen med deg!!

Laila said...

Så mye herlig garn du har kjøpt deg på Bergenstreffet :-)