Monday, April 11, 2011

Feeling Blue?

Nei, absolutt ikke! Jeg har gjort ferdig Ishbel-sjalet, og jammen klarte jeg ikke å strikke det ferdig i løpet av halvannen uke også. Litt stolt av det, siden jeg slett ikke er noen racer i sjalstrikking. Dette sjalet var derimot ganske enkelt for en nybegynner. Det startet med et stort felt med glattstrikk. Jeg valgte å strikke sjalet større enn i oppskriften, fordi jeg strikket i et mye tynnere garn og så at det kom til å bli lite. Veldig glad for at jeg gjorde det, ellers hadde sjalet blitt lite. Jeg har brukt pinne 3,5 mm og sjalsgarnet til Tulliball. Dette var et nøste jeg fikk prøve ut, så jeg aner ikke hva fargen heter, men den er nydelig i blå og svart-toner. Det er utrolig hvor mye arbeid som ligger bak hele 63 g med garn.

No, I'm absolutely not feeling blue! I've just finished my Ishbel shawl, and I managed to finish it during one and a half week. I'm proud of that, since I'm a bit new to knitting shawls. This shawl was quite easy for a new beginner. It started with a big bit of stockinette stitch. I chose to knit the shawl bigger than the pattern said, since I used thinner yarn than in the pattern. I'm glad I did or I would've had a very small shawl now! I used needles 3,5 mm and shawls yarn from Tulliball. I don't know the name of the color since I got it to test knit with, but I love the colors, blue and black. It's amazing how much work I've done and the whole shawl weighs just 63 grams. A bit disappointing!


I've also got a new gift from my Secret Pal 16. I still don't know who it is, but I love this gift. So cute, and I love the Twilight key-thing to have on my back pack! Usually I use it, but had to take it off for the picture! Thank you so much!

7 comments:

LivM said...

Sjalet ditt ble aldeles lekkert, og i min favorittfarge. Garnet har jeg ikke testet enda, men skal gjøre det etter hvert!

Anette said...

Så flott sjal, brukte du ett nøste?

Den nøkkelringen har jeg å, flott :-D

Sissel`s syglede said...

WOW, for et lekker sjal. Nydelig farge. I dag er det reng og kaldt her i Porsgrunn så det blir ingen tur ut på verandan for et solbad gitt:-) Da er det godt jeg har sybua mi, for der er det varmt og lunt! Håper du får en finfin tirsdag.

Rigmor said...

Flott sjal! Ser på flere bloggerat de skriver at de har brukt Tulliball garnet.Tror jeg må få fatt i en hespe snart....ha en fin dag!

Kristine said...

Nydelig sjal! Og utrolig søt gave du har fått :)

Jeg synes du har en flott blogg og har gitt deg en award! Titt innom bloggen min :)

Jorunn S. said...

Nydelig!!! Og på 1 1/2 uke...imponerende!
Ja, ja jeg vet jo at du strikker like fort med pinner som jeg gjør på strikkemaskin :)

Tani said...

For et nydelig sjal! Det var raskt strikket synes jeg..Så flink du har vært! Herlig farge! God Påske!