Tuesday, July 13, 2010

Holiday shoppingSiden jeg var innom noen garnbutikker i ferien, sier det seg selv at noe måtte være med hjem. Jeg var veldig flink, synes jeg selv og motsto mange fristelser. Her er de som ble for store til å motstå. Silkegarn i brunt som er tiltenkt en Featherweight til meg selv, Noro sokkegarn som jeg fortsatt ikke har prøvd og Lorna's laces sokkegarn som er fantastisk mykt og godt. Jeg kjøpte også et nøste bomullsgarn, men det er brukt opp på klutene i forrige innlegg.

Since I popped into some yarn stores during my vacation, some of it just had to come home with me. I didn't go overboard, but bought just a few skeins. Silk yarn in brown to knit a Featherweight to myself, Noro sock yarn which I still haven't tried out and Lorna's laces sock yarn which is so soft and great. I also bought the cotton yarn I knitted the cloths from.

7 comments:

gyldenkron said...

Ååå, så mye fint garn. Dette kommer du til å kose deg med.

Wenche/chawo said...

Her var det mye lekkert garn,må prøve å ikke la meg friste.Har bestemt meg for ikke å handle noe garn selv, før jeg skal ha ferie.Og det er ikke før i siste uken i August.

Hedvig said...

Så masse fristende snop - skjønner godt at du ikke greide å motstå fristelsen!

Anita Tørmoen said...

Så spennende garn. Det er så mye fint å velge i, og godt er jo det:)

Rigmor said...

fint garn, og flott kjole under ehr :)
takk for tips om lesing, nå klarer jeg ikke å legge dataen fra meg heller. SPENNENDE, helt fasinert av hele twilight "styret" nå, jeg skjønte det ikke før, og trodde det var for fjortisser!
ha en flott uke videre!!

LivM said...

Så mye lekkert garn du har kjøpt og i "mine" farger! Gleder meg til å se hva du skal strikke!

AnitaK said...

Så masse fint garn da, klart du må ha litt ferieshoppings :) Flotte kjoler du har strikket også! Fortsatt god sommer, her regner det..igjen.. :)

Klemmer i fleng