Sunday, October 04, 2009

As far as it gets

Så langt, men ikke lengre. Eller i alle fall ikke akkurat nå. Jeg er tom for garn, så nå blir det å følge med på Wollmeise-sidene for oppdateringer. Forhåpentligvis får jeg toppen ferdig før jul. Fargen ser blå ut, men den heter Lavendel twin og er sterk lilla. Så om noen har et hespe med Wollmeise Lavendel twin, skrik ut, for jeg vil gjerne kjøpe eller bytte det i en annen farge fra Wollmeise. Toppen heter Elvira.
As far as it gets. For now at least. I'm out of yarn, so now I have to follow the updates on the Wollmeise- shop closely. Hopefully I'll finish the top before Christmas. The colour looks like blue, but it is really a clear and strong purple, Lavendel twin. So if someone out there have a skein of Wollmeise Lavendel twin, I would really like to buy it or trade it with another skein of Wollmeise. The top is called Elvira.


Siden jeg ikke er halvveis med antall sokker jeg skal strikke før mai neste år, bør jeg vel strikke sokker i oktober, ja. Her er to par til ferdige, par nummer 19 og 20. Begge er Skeive sokker av ToneM. Hadde litt problemer etter å ha tatt opp maskene til hælen, men det gikk seg til. De grå er strikket i Perfect. Måtte jo prøve Perfect etter at det hadde fått så mye skryt på Hobbyboden. Nå har jeg prøvd det, og jeg tviler på at jeg kommer til å strikke flere sokker i det garnet med det første. Det minnet meg litt for mye om raggegarn, også har jeg blitt ordentlig snobbete etter at jeg oppdaget at det går an å strikke flotte sokker i tynt garn. Sokkene er en bestilling.
Now October is here and with it Socktober. I haven't joined, but I'm going to knit socks in October anyway. Since I'm not halfway there with 52 pairs before May, I kind of have to. Here are two finished pairs, number 19 and 20. Both of them are Skeive sokker by ToneM. I had some difficulties understanding the pattern after the heel, but after some trouble I understood what to do. The grey pair is knitted in Perfect. I hadn't tried the yarn before, but a lot of people thought highly of it at Hobbyboden. Well, now I've tried it and I have to say that I'm not going to knit more socks of that yarn. Reminds me about thick old fashioned sock yarn, and after being introduced to the world of thin sock yarn, I refuse to go back to the thick and itchy yarn again.


Det andre paret er strikket etter samme mønster, men i Fabel på pinne 2. Disse blir en julegave.
The second pair is knitted in the same pattern, but the yarn is Fabel on needles 2 mm. It's a Christmas present.

8 comments:

Inger said...

Den toppen blir lekker! Håper du får tak i det garnet du mangler.

Flotte sokker har du også strikket. Har et par skeive sokker på pinnene jeg også - det har jeg i grunn hatt veldig lenge - men er ikke veldig motivert for å gjøre de ferdig :(

Unknown said...

Hei på deg...
Toppen er så herlig håper du får tak i garn...
og sokkenen dine er også herlig...
ser du fikk tak i riktig garn også...
Ha en fin uke...

karna said...

Så fin toppen blir på deg, skal ta et dykk i mine hesper om jeg kan ha et i Lavendel. Og ja, sokker trenger vi nå.

Hannes hage said...

Toppen bilr bare så flott. Irriterende å gå tom for garn, og måtte vente på å gjøre den ferdig. Stor sokkeproduksjon du har, det er deilig det nå som ruskeværet er her.

Mmmarianne said...

Toppen har jeg jo sett "live" - og det var morsomt å se den "neten" ferdig! Den er helt nydelig! Får du ikke tak i garn, så KAN den jo brukes slik den er også?

Fine skjeive sokker også! Har ikke helt skaffet meg oversikt (øh INNSIKT) i hvordan en får til skjeivinga - så blir like imponert hver gang jeg ser et (eller to!) par.

frøken ij said...

Toppen kommer til å bli skikkelig lekker. Bra det ordnet seg med garn også :) Og du fikk visst tak i mer perfect også ser jeg. Greit å få de ferdig :)

wims said...

Toppen blir lekker i den fargen. Elsker Lavendel. Drømmer selv om en topp eller jakke i den fargen.

Håper du får nok garn til toppen din tilslutt:-)

Ninne said...

Takk for sist, Amylin, det var så koselig å treffe deg på fjellet! Du er virkelig en racer på pinnene! Kjempesøt topp og flotte sokker! Tror nesten jeg skal ta en titt i bloggen henes og se om mønsteret ligger der.... jeg blir jo så iiiinspirert!!!! :D

Ha en fin helg, og lykke til med garnet!