Monday, December 01, 2008

Another Christmas present and a blue Santa-hat

Da er jeg ferdig med nok en julegave. Nøstebarndressen som er strikket i New Zeeland ull fra 123.knit. Selve dressen går fort å strikke, men litt lei av mønsteret må jeg si at jeg er.I'm done with another Christmas present. This dress is knitted in wool from New Zealand from 123.knit. The dress itself is a fast and easy knit, but after at least ten dresses the pattern is a big bore.
Blåfjell har startet og ungene måtte få hver sin lue. Blånisselue til lillegutt og rødnisselue til tulla. Rødnisselua måtte jeg tove enda en gang. Den er allerede tovet to ganger og altfor stor til meg. Bildet av den kommer når maskinen er ferdig senere i kveld, eller kanskje i morgen om jeg må tove den flere ganger?

Two Santa hats for my kids. Both are felted, but as for now I just have picture of the blue one. The red one needed another washing, but I will take a picture of it later this evening if I don't have to put it in the machine another time?

9 comments:

Baddie said...

Du lager så utrolig mye fint. Alltid spennende å stikke innom å se hva du har laget. Likte kjempegodt fargevalget på nøstebarndressen, har ikke sett den slik før. Ønsker deg en fin førjulstid.

Elisabeth Augusta said...

Jul i blåfjell er en superkoselig serie. Jeg må se på selvom jeg bare har store unger. Klarer godt å være barnslig sjøl jeg ;-)

Anonymous said...

Flott dress, lurer på om ikke Lille Ville skal ønske seg en slik.

Wenche said...

Så mye fint! Den dressen såg kjempedeilig ut.

efios said...

Du er så flink!
Har tenkt å strikke en sånn dress til småtten, men ikke kommet så langt enda. Bruker nok litt lengre tid på prosjektet enn deg... hehe.
Så langt får han godta minstemor sin avlagte. I rosa og hvitt...

Hannes hage said...

Skjønn babydress i duse fine farger. Blå og rødnisseluer, ja jeg har laget det til mine gutter da de var mindre. Den røde langnisseluen var 4! ganger i maskinen, og passet fremdeles hodet mitt, jeg endte opp med å sy inn en strikk for å få den til å passe på podens hode.
Tror nok den var ganske tung å gå med.

Jane said...

Hei Amylin! Kjekt å høre om Blåfjell og å se lue til nissegutten din. Vi og ser på Blåfjell men på DVDen vi kjøpte når vi bodde i norge. Det er ikke kikkerlig jul uten Blåfjell eller Månetoppen!

Anonymous said...

Dressen blir en flott gave, heldig mottaker! Og luene blir nok også populære, synes jeg ser slike smånisser overalt nå. Varme og gode er de også. :o)

Inger said...

Så flott dressen ble! Og blånisselue hører jo med nå i disse Jul i Blåfjell tider :)
Ha en flott adventshelg!