Thursday, October 09, 2008

Cashmir hat

Jeg har visst ikke oppdatert her inne på en stund. Sånn er det når det er mye å gjøre IRL. Jeg har nå strikket en god del, men tror jeg skal spre det litt utover. Blir så langt innlegg ellers. Må bare si at jeg har vært på strikketreff på Gardermoen. Jeg fikk ikke med meg mer enn en dag, men utrolig gøy var det. Det vrimlet av fristelser. Jeg falt for dette garnet her fra Sofies garn og bymøbler. Tenk, cashmir! Det er bare så mykt og godt å ta på!

I haven't updated for a while. That's how it goes when life itself is so busy. I have knitted quite a lot, but I think I will spread it over several posts, or else the posts get so long. Just have to tell you that I have been at a SnB for knitters from all over Norway. It took place at Moreppen, close to Gardermoen, Oslo and I think about 82 yarnloving ladies attended. I could only join it for one day, but it was great fun. And temptations, temptations ... I just had to buy this yarn from Sofies yarn. Think, cashmir! It's just so supersoft and great.


Jeg har allerede strikket en lue til datteren min. Lua er superlett, så jeg har mer enn nok garn til en liten hals til henne og en lue til meg. Og garnet veier kun 25 g. For et garn!

I have already knitted a hat for my daughter. The hat weighs almost nothing, so I have more enough yarn to knit a neckwarmer for her and a hat for me. The skein doesn't weigh more than 25 g. What a yarn!

Jeg har også vært en tur innom Dale utsalget. Måtte kjøpe litt garn der også. Endte opp med 3 kg Sisik og litt Lerke til en tunika til tulla. Ikke kom å si at jeg ikke har nok å gjøre framover.
I have also been at Dale yarn. Had to buy some yarn there as well. I ended up with 3 kg of Sisik and some skeins of Lerke for a tunic to my daughter. Don't say that I haven't enough to keep me busy.

8 comments:

Anonymous said...

Jassådu, har vært på Dale... ;)

turvid said...

Jeg vet ikke om vi hilste sånn ordentlig, men nå vet jeg hvem du er. Det var et supert treff!

Cashmir-garnet var noe helt for seg selv ja, fin lue. :)

Anonymous said...

BÅDE cashmirgarn og besøk på Dale... *misunnelig*

Det garnet må jo være superdrøyt, skikkelig luksuslue du har strikket.

Anonymous said...

Kashmirgarnet ser nyyydelig ut. Så bra at det snart er jul!

Irene said...

den lua ser herlig ut! *misunnelig*

Anonymous said...

Hei, og takk for sist!

Var spent på å se hvor lang tid det tok før du blogget et ferdig produkt av garnet. Lua ble kjempe flott. Utrolig drøyt må det være når du får nok til enda en lue og hals.

Anonymous said...

Cahmeren ble nydelig! Tipper tulla di blir både varm og søt i det der!

Tusen takk for opprekkshjelpa! Veldig taknemlig for det - jakka er ferdig!

Ha ei fin uke!

efios said...

Du bare fortsetter å imponere, amylin. :)