Tuesday, May 13, 2008

My new knit picks needles

Jeg har helt glemt å blogge mine nye knit picks pinner. Helt sikkert fordi jeg har vært for opptatt å strikke med dem. Det er bare så deilig å strikke med mine nye pinner, så jeg skjønner hvorfor noen drev massiv reklame for disse pinnene her. Kommer helt sikkert til å kjøpe meg flere sett etterhvert.


I have completely forgotten to blog my new knit picks needles. Probably because I have been too busy knitting with them. They are so great, and now I see why somebody advertised and bragged about theese needles. I''m very certain I'm going to buy more of theese.


Det er kjedelig å lese til eksamen, så jeg startet på en ny sommertopp til meg. Tja, ikke alt går etter planen. Først ble det mye strikking og lite lesing. Man må jo komme godt i gang med en gang man starter et prosjekt. Så oppdaget jeg at toppen ble i det største laget til meg - rykk tilbake til start. Ble litt mer lesing til eksamen. Med nytt pågangsmot har jeg nå startet på nytt igjen med mindre masker.It's boring studying for the exams, so I started on a new summertop for me. Well, everything doesn't always go according to plans. First there was a lot of knitting and not so much studying. You have to get a good start when you first start on a new project, right? Then I discover that the top is way too big for me - move back to start. Then it was a little bit more studying for the exams. Now I have started over again with a smaller version, so hopefully I'm moving forward this time and not backwards.

11 comments:

frksnupp said...

Fin farge på den toppen- jeg skriver, men det går seint- har styrt med planter og frø i dag også...ha en fin lesedag videre!

Anonymous said...

Åhh, lekre pinner! Bare litt misunnelig nå... Er i tenkeboksen for å skaffe slike, men tror jeg skal vente litt. Lekker lillafarge på den toppen forresten

Anonymous said...

De pinnene er bare så flotte å strikke med.Jeg har bare strømpepinner 2,5 og 3 men skal garantert kjøpe flere.

Anonymous said...

mmmmmm knitpicks! Og jeg som aldri skulle bruke så mye penger på pinner. Jeg har ikke kjøpt meg mer enn en pinne enda, men det er også favoritten. Lurer på hvor mye jeg kan strikke på pinne nr 4, 40 cm.

Ha en riktig fin uke!

Anonymous said...

Eg må og investere i de rundpinnene, har strømpepinnene og de er nyyyydelige! Men eg vil ha MEEEEER!!! Kos deg og nyyyt dem! Ha en herlig kveld! Klem og kos fra vibbedille

Anonymous said...

Hmm... Kanskje jeg må vurdere disse pinnene en gang til. De er altså Myye bedre?? ;-) Nydelige aprilsokker du har strikket også. Digget fargene jeg! Ha en fin torsdag!

Piale

Frida said...

Ojjjj så flotte de er. Jeg har også et sæt, men jeg har ikke dem med bambusnålene. Jeg er sååå glad for mine og bruger dem hele tiden :) Har du et link til en netbutik, som sælger dem?

Frida said...

Tak for linket til butikken. Sender de til udlandet uden problemer?
Jeg har bare et problem. Jeg har metal pinderne og kunne tænkte mig at købe harmony pinderne og ikke wire'ne, og helst uden at skulle købe pinderne en og en. Hvad kostede dine, da du havde dem hjemme? Tror mine kostede 780 kr, men de er købt i en butik og ikke over nettet. Desværre køber butikken gennem dustorealpakka og det ser ikke ud til, at de har bambus pinderne :(

Inger said...

Grattis med nye strikkepinner!
Og masse lykke til med eksamen!

Kath said...

Herlige pinner ikke sant!jeg har akkurat kjøpt mitt første sett:)God helg!

Vimax Pills said...
This comment has been removed by a blog administrator.