Tuesday, May 29, 2007

My Monkey-socks

Jeg har startet å strikke Monkey-sokker fra Knitty. http://knitty.com/ISSUEwinter06/PATTmonkey.html De var ikke vanskelige og det tok ikke lang tid før jeg kunne mønsteret utenat. Skal starte på sokk nr. 2 i kveld. Sokken er strikket i Opal.
I have started to knit the Monkey-socks from Knitty. They were not hard to knit and it didn't take long before I hade memorized the pattern. I'm starting on sock number two tonight. I'm using Opal.


Jeg har strikket ferdig del 3 på Garnmysteriet. Veldig spent. Jeg har overhode ingen anelse om hva det er jeg strikker. Del 4 kommer fredag 1.juni kl.19.00. Gleder meg.

I have finished knitting part 3 of the Yarnmystery. Very exciting. I have absolutely no clue of what I'm knitting. Part 4 is coming June the 1st. at 19.00 o'clock. I'm looking forward to it.


Jeg har strikket et par limegrønne sokker til lillegutt i garnet jeg fikk av min hemmelige venn i mai på Hobbyboden. De er mitt bidrag til Farger-alongen også. Mai er grønn.

I have knitted a couple of limegreen socks to my son from the yarn I got from my secret pal in May at Hobbyboden. They are my contribution to Colour-along too. May is green.

5 comments:

Anonymous said...

Morsomme Monkey-socks!
De limegrønne var riktig så vår-lekre de også.
Ser at du er spent på mail på fredag kl. 19.00, - DET er du ikke alene om! *hyper*
Ha en aldelesens himmelsk uke!

Ashley said...

I love the monkey socks!

I'm working on a pair myself.

Anonymous said...

Fin apesokk!
Morsomt med garnmysteriet også, er spent selv om jeg ikke er med selv :o)

Anonymous said...

Spennende dette garnmysteriet :)
Skal bli spennende å se hva det blir tilslutt.

Kjempefine sokker du har strikket.

Ha ei fin helg

Anonymous said...

hei her var det lekkre sokker, og det fine bølge teppe da :) lurer på om jeg ikke må begynne på et jeg og. hilsen bentesin